Originally Posted by bawer Dün satanları pişman ettirecek bir hareket yap ki bir daha bulaşmasınlar tahtacı. Dünkü tepe geçilebilirse haftalıkta süper olur. Çok haklısınız. Pişman oldum. Ama Sabah 53.05 ort. ile tekrar alış yaptım. 55.60 ort. ile tekrar sattım. Düşerse çekinmeden tekrar alırım. En son saat 16.12 de 55.80 TL satmışım. Şimdilik hisse güzel gidiyor.
Ne çalkalıyor beee, 1-2 lira aşağı yukarı gidip geliyor,. Herkese iyi tatiller.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Hocam 2 yıldır var bende bu kağıt. Bilançoları güzel geldikçe bekliyorum. Orta vadede trendin devam edeceğini düşünüyorum. Nasip artık Originally Posted by bzaferb Siz hisse yatirimi yaparmiydiniz, burda olmaniz şaşırttı beni... Ama akıllı adam başka tabi.tebrik ediyorum sizi SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Tasarrufcu Hocam 2 yıldır var bende bu kağıt. Bilançoları güzel geldikçe bekliyorum. Orta vadede trendin devam edeceğini düşünüyorum. Nasip artık Değeri bilinmemiş güzel bir şirket... Bizde yerimizi aldik. Sadece f/k yi düzeltseler iyi kar birakir... SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sen işini bilirsin. İnşallah istediğin seviyelere gelir Originally Posted by bzaferb Değeri bilinmemiş güzel bir şirket... Bizde yerimizi aldik. Sadece f/k yi düzeltseler iyi kar birakir... SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/atalayferhatkah/...0SpXcIiRg&s=19 Bu cemts biz mi oluyoruz aceba bilgisi olan var cemtsin bole bi olayi var midir
Originally Posted by ayaz1353 https://twitter.com/atalayferhatkah/...0SpXcIiRg&s=19 Bu cemts biz mi oluyoruz aceba bilgisi olan var cemtsin bole bi olayi var midir kaptaki bilgilere göre enkanın ortağı olduğu çimtaş isimli bir şirket var cemts değil. yanlış alıntılamış
yatırım tavsiyesi değildir
Originally Posted by wasdreel kaptaki bilgilere göre enkanın ortağı olduğu çimtaş isimli bir şirket var cemts değil. yanlış alıntılamış Evet ole imis bian bende heycana kapildim 🙃bizimle alakasi yokmus 🥲
Forum Rules
Yer İmleri