Sayfa 65/475 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 513 - 520 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Fredim hoja sen komple sattıktan sonra hissenin cibilliyeti bile değişmedi.
    Adamların vagondakiler umrunda bile değil sanırım. Ytd
    geri aldık ya abi ondandır 1,5 tl alttan doldurdum sıkıntı yok buna bakmıyorum artık

sağda solda ekmek parasına devam

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    geri aldık ya abi ondandır 1,5 tl alttan doldurdum sıkıntı yok buna bakmıyorum artık

sağda solda ekmek parasına devam
    Hadi hayırlısı o zaman diğer daldaki kuşlarına. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hadi hayırlısı o zaman diğer daldaki kuşlarına. Ytd
    sağolasın abi bu arada parite güzelleşiyor bize yarar

Rusya menşeli “Diğerleri” eşya tanımlı renksiz düzcam ürünü ithalatına yönelik yürürlükte bulunan dampinge karşı kesin önleme ilişkin nihai gözden geçirme soruşturması(NGGS) açıldı.

Ticaret Bakanlığının "İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ"i Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları AŞ tarafından gerçekleştirilen, Düzce Cam Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından desteklenen başvuru sonuçlandı.

Yapılan inceleme sonucunda, bir NGGS açılabilmesi için yeterli bilgi, belge ve delillerin bulunduğu anlaşıldığından, İthalatta Haksız Rekabeti Değerlendirme Kurulu Kararı ile Rusya menşeli önlem konusu ürüne yönelik olarak Yönetmeliğin 35 inci maddesi çerçevesinde bir NGGS açılmasına karar verildi. ytd

5. özel emir mi geçiyor anlamadım iş 12 milyon sattı gedik aldı acaba şirket tahtadan mal mı veriyor birilerine

6. 50 milyon oldu işin satışı

7. 37 tl den veriyor iş yatırım

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    37 tl den veriyor iş yatırım
    37 den nasıl veriyor? Sabah yüksek fiyattan almıştır, sonra aşağıdan zararına veriyorsa sattığı ortalamasi haliyle düşmüş olamaz mı? Ytd

Sayfa 65/475 İlkİlk ... 1555636465666775115165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •