Ha neden iyi olur norvecliler en azından yüzde 2-3 alsat yapan Tatlısu kurnazlari gibi davranmazlar kanımca. Ytd
Ha neden iyi olur norvecliler en azından yüzde 2-3 alsat yapan Tatlısu kurnazlari gibi davranmazlar kanımca. Ytd
aynen abi inş fon alımıdır ilerisi için daha iyi olur
tabi toptan işlem pazarından verseler tahtada bu panik satışı yaşanmazdı
Ben biraz rahat yazıyorum gibi gelebilir okuyanlara ! Birşey bildiğimden değil, zamanında çok yıprandim ama portföye bakınca çok rahatladıgim için, çok rahat yazıyorum. Zamanında yaptım çeşitli sektörlerden portföyü şimdi laylaylom modundayim. Kimi yüzde 50 kazanır, kimi yüzde 100 kazanır 2 sene hesabı yapar, 3. sene şu kadar düşerse yıllık kaç kazanmış hesabı yapar. Kimi de 7-8 misli kazanır hesap yapmaz. Ama zamanında yipranmislar olmalı ki kıymetini bilebilsin. Yıpranmadan olsaydı herkes kazanırdı, bu yüzden kimse kusuruma bakmasın. Ytd
3 gün sonra Kasım sonu bakalım emtialarla ilgili oluşumlara ozelliklede soda külü tarafı nasıl? Avrupa Asya ve Abd bölgeleri. Paylaşım yaparlarsa bulursam bende paylaşırım. Çünkü doğalgaz ve enerji zamları sebepli kapatılan yavaslatilan fabrikalar var özellikle Avrupa tarafında. Elbette talep ve arz sebepli fiyat oluşumları değişkenlik gösterebilir ama bedava kimsede mali vermez, en ucuza da alamayacağına göre, kontratlarda yıllık yapılmadığına göre. Kasım aralik önemli oluyor haliyle. Tabi yinede talep varsa meselesi ağır basıyor. Ytd
Norveç fonu gedikden almaz diye düşünüyorum,ytd
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer İmleri