Sayfa 74/475 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 585 - 592 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    pardon ben şirketin geri alım ortalamasını sordun sandım

dediğin gibi sanırım ekim ayı gibi fiyatta 33-35 tl civarı olması lazım
    Yani eğer öyleyse o kısımdaki ortalama fiyat ile farkındalık yaratmadan aracı kurumlara mali çektirip küçük küçük balyalar halinde toplayip bu sürece kadar fiyatı yukarı aldirdilar. Referans fiyatımiz 36.90 değilde balya balya toplanılan 33-35 aralığı olabilir. Tabi başka paket yapmadılarsa. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yani eğer öyleyse o kısımdaki ortalama fiyat ile farkındalık yaratmadan aracı kurumlara mali çektirip küçük küçük balyalar halinde toplayip bu sürece kadar fiyatı yukarı aldirdilar. Referans fiyatımiz 36.90 değilde balya balya toplanılan 33-35 aralığı olabilir. Tabi başka paket yapmadılarsa. Yatırım tavsiyesi değildir.
    artık 40 üzerine yerleşirsek önümüzde 49,50 kanal direnci olur

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Senin şu şirket kartında gördüğün tarih ve hisse fiyatını hatırlıyor musun? O fiyat aralığın ortalaması kaçtı? Ytd
    ortalama 15,15
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    artık 40 üzerine yerleşirsek önümüzde 49,50 kanal direnci olur
    Orasını ben bilmem yükseldikçe metanetim güçlenir sadece. Çünkü dussede problem olmayacak kendi adıma oralarda! Ytd

Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    ortalama 15,15
    Yok şirketin geri alım olayı değil, fredim hc nin şirket kartında gordugu bir husus vardı! Burada yana yakıla dolaştığı o kısmı hatırlıyor musun? Fredim hc ne yordun be ☺️ aciklasana. Yatiyoz kalkıyoz, fredinin kabusu gibi. 😮
    Boğazda yalan oldu. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yok şirketin geri alım olayı değil, fredim hc nin şirket kartında gordugu bir husus vardı! Burada yana yakıla dolaştığı o kısmı hatırlıyor musun? Fredim hc ne yordun be â˜ºï¸ aciklasana. Yatiyoz kalkıyoz, fredinin kabusu gibi. ��
    Boğazda yalan oldu. Ytd
    boğaz baki abi her zaman

7. yarın düşecek olan takasları cidden merak ediyorum çok yüklü mal el değiştirdi ipini koparsan satışa geldi alanında vardır bir hesabı inş

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yok şirketin geri alım olayı değil, fredim hc nin şirket kartında gordugu bir husus vardı! Burada yana yakıla dolaştığı o kısmı hatırlıyor musun? Fredim hc ne yordun be ☺️ aciklasana. Yatiyoz kalkıyoz, fredinin kabusu gibi. 😮
    Boğazda yalan oldu. Ytd
    Olaylara yetişemiyorum ben kendimi geriçekeyim biraz
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Sayfa 74/475 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •