şirket kartı diye diye sattırdık mı sonunda spenc abi
Originally Posted by freedım şirket kartı diye diye sattırdık mı sonunda spenc abi Hmmm bak bağlantıya bak 😮 Sen boşuna uykusuz kalmamissin demek ki. Haydi düşün bakalım bunlar ne vaaddettiler bu alıcılara? Temettü? Sakal ? Çorba? Ytd
Originally Posted by spenc Hmmm bak bağlantıya bak Sen boşuna uykusuz kalmamissin demek ki. Haydi düşün bakalım bunlar ne vaaddettiler bu alıcılara? Temettü? Sakal ? Çorba? Ytd gelecek olabilir mi abi
Originally Posted by freedım gelecek olabilir mi abi Senin şu şirket kartında gördüğün tarih ve hisse fiyatını hatırlıyor musun? O fiyat aralığın ortalaması kaçtı? Ytd
Originally Posted by spenc Senin şu şirket kartında gördüğün tarih ve hisse fiyatını hatırlıyor musun? O fiyat aralığın ortalaması kaçtı? Ytd sanırım 17-18 civarıydı abi
Originally Posted by freedım sanırım 17-18 civarıydı abi Emin misin? Şirkete email attığın tarihe ya da arama geçmişine baksana. Daha yukarıda diye düşünüyorum yakın geçmişti çünkü. Ytd
Originally Posted by spenc Emin misin? Şirkete email attığın tarihe ya da arama geçmişine baksana. Daha yukarıda diye düşünüyorum yakın geçmişti çünkü. Ytd pardon ben şirketin geri alım ortalamasını sordun sandım dediğin gibi sanırım ekim ayı gibi fiyatta 33-35 tl civarı olması lazım
pegasusta satıştan sonra gevşedi ama 1 haftaya eski zirveyi geçti onlarda yabancı kurumsala sattı
Forum Rules
Yer İmleri