Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Arkadaşlar,

Kışın tatil yapacaklar için %5 indirim var. Erken rezervasyon yapanlar karlı. Bolu/Kartalkaya bölgesinde 2 katlı villanızda, harika doğa manzarası karşısında, muhteşem tatil sizleri bekliyor.

İşte detaylar; https://www.tatilsepeti.com/kaya-pal...023,25.01.2023

Yok görmedim, yok duymadım demeyeceksiniz. Çok şaşıracaksınız..

Kaçırmayın. 4 gecelik fiyatı, yukarıda verdiğim adreste yazıyor. Hadi, yine iyisiniz..

İyi tatiller.

Su 'dan ucuzmuş

Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

Kışın tatil yapacaklar için %5 indirim var. Erken rezervasyon yapanlar karlı. Bolu/Kartalkaya bölgesinde 2 katlı villanızda, harika doğa manzarası karşısında, muhteşem tatil sizleri bekliyor.

Kaçırmayın. 4 gecelik fiyatı, yukarıda verdiğim adreste yazıyor. Hadi, yine iyisiniz..

İyi tatiller.
    o dışarıdak,i su sıcak mı o kadar paraya bide götümüz donmasın
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Polatlıdaki depolara basınlar gelebilir. Soğan bir zincir markette 14 TL ye satılıyor.

Muz ise aynı markette 15 TL idi.

Her yıl aynı terane...

Geçen yıl çöpe dökülen soğan bu yıl bir yıl aradan sonra kral olmuş

Bu tarım bakanları ne iş yapar?

Demek ki stadyumlarda yapılan törenlerde sırıtarak boy göstermekle bakanlık yapılmıyormuş.
    pazarda bile 12.50 oldu soğanda 20 li fiyatlar konuşuluyor ocak ayında
    bir halt olacağı yok.

Yalnız bu zincir marketler , gerçekten çok acımasız ve korkunç kar ile satıyorlar.

Önceki sayfalarda örnekleri verilmiş tuvalet kağıtları , aynı markalar . Papia ve Solo 32 li - 3 katlı. 200 tl den aşağı değil bu marketlerde. İstanbul - K.Çekmece de mahalle arası bir toptancı yerel marketde aynısını 130 tl den aldım geçen hafta , 6 aylık birden aldım.
    Bu zincir marketler tır bazında , çok daha ucuz temin ederken , garibim bu mahalle arası yerel marketler 20-30 koli falan alıyordur. Ciddi kazıklıyorlar milleti bu anlı şanlı zincir marketler

6.  Alıntı Originally Posted by Finans2023 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,

İyi tatiller.
    Full çeker..
    Bi o kadar insan da alamadığından dert yanar.

7. Ülkenin her bir köşesinde 10 binlerce şubesi ile sadece 3 adet zincir markete izin verirsen elbette tekel oluşur.

Hepsinde aynı ürün kuruşu kuruşuna aynı fiyata satılıyor.

Bir Allahın kulu da bu nasıl düzen demiyor....

Bu marketler ülkede bu kadar kolay yayılırken hangi siyasetçiler bu şirketlerde dolaylı-doğrudan hisse sahibi idiler?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o dışarıdak,i su sıcak mı o kadar paraya bide götümüz donmasın
    Şimdi tabi hesaba parayı havale ettikten sonra, sıcak/soğuk fark etmiyor. 4 günlük, ailecek tatilin tadını çıkarıyoruz. Bakın burası çok önemli, lütfen detaylarda boğulmayalım. %5 indirimi gördüğünüzü varsayıyorum. Otel görevlisi arkadaşımızın bakışları "KDV" dahilinde değildir.

Bilgilerinize arz eder,

Saygılarımı sunarım.

Sayfa 358/1001 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •