Sayfa 34/257 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by ksk156 Yazıyı Oku
    selamlar, kesinlikle, her kademe de yeni alımlarla maliyet oluşması hem hisse için daha sağlıklı hemde biz gibi yatırımcılar için. yanlız şunu bilemedim acaba bölünce daha iyi olur mu buralardan veya biraz daha üstünden..
    dostum dur bakalım,bolunme bır yıla yakın gelmez zaten buda bızım için olumlu bır sonuç olur..ıkı haftadır arz olan şirkette bolunme olmaz..onu zamanla fıyatlayacagız..önce malın toplanması lazım..ky nın bıraz uzaklaşması gerek hısseden..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. maşallah,700 mılyarlık hacım olmuş ve alıcılar gayet isteklı..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3. tavan bozmasi iyi oldu valla. hem aldim. hem de surekli tavan hidince gercektwn tedirgin ederdi

4. calilarin ardindan sarjoru bosalttik daha da duserse baska hisselerden cikis yapip eklerim kendi adima

5. smrtg nın pıyasa değerı yukseldıkce bız ucuzlarız ...vay vay vay

şimdi buyuk oyuncular tahtaya gırdı hemde bu fıyatlardan,,,

çok yukseldı dediğimiz alfasda fk 26 vay vay vay

6. ne de guzel tavan olurmus

7. şimdiye kadar tavanda 5000,6000 emır beklerdı emır sayısı olarak hatta daha fazla..şuan 600/700 arası degışıyor buda ky nın tahtadan buyuk oranda düştüğünü gösterır..

hayırlısı..

8. sadece yarım saat sürdü halka arz konsensus lideri deniz yatırım günlerce mal alamayan ky ye bir hediye verdi üstüne tekrar tavanı kendi yaptı hacim rekor seviyelere geldi bakın alıcı kurumlara daha bir tane yabancı alım yapamadı bugun alan iş garan vakıf ziraat hepsi ky

Sayfa 34/257 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •