ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Serbest piyasaya ve devlet alım garantili işlerde Almanya'da güneş santralleri kurulması, ESCO projeleri geliştirilmesi ve enerji depolama çözümlerine entegrasyonunun yapılması
• Şirketin hali hazırdaki üretim gamı ve müteahhitlik hizmetlerine ilişkin Almanya ve Avrupa'daki operasyonlarının sürdürülmesi
arkadaşlar bu iki madde çok önemli..bu iki maddede gesanın kendisi işin içinde olacak..bir çok ihaleye girip iş yapacak..esco işleri ile de güzel yatırımlar yapacak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Bu habere anında tavan olması gerekirdi. İnsanın canını sıkan şey şu, bundan daha güzel habgi haber gelebilir? Buna bile bu kadar cılız tepki vermesi hakikaten can sıkıcı.
Europower konusuna katılıyorum, Alfas bile bu kadar gittiyse europower herhalde hiç alınamayacak maalesef
ben de çok sıkılıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor...eninde sonunda bu güzel gelişmelerden gesan olumlu etkileneceğini düşünüyorum..madem europowerden faydalanamayacağız bari gesadan sonuna kadar fayda sağlayalım düşüncesindeyim...tabi imkan verseler fuul europowerde olmak isterim...kim istemez ki ??
dimyata pirince giderken elinizdeki gesan dan olmayın derim...![]()
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yanılmıyorsam bu akşam veya pazartesi bir KAP gelir bakalım
bir alfas 4 kat gitmiş ise ben bu beklentiler ile europoweri hayal bile edemiyorum....arzdan mal almak büyük şans olacak...tabi bir kaç tavandan alabilmek de büyük şans olacak...europwerin piyasa değerinin çok yükselecek olması gesanı da iskontolu kılacaktır..en azından bu donemiz var...nede olsa europowerin %55 ine sahibiz...![]()
Europower gemide açılan delik malesef sayın keko. İlgiyi oraya çekecektir.
Yer İmleri