Kişisel bakışla son yazıyı yazıp kacayım
Denizin dalgaları gibi
sert ve yüksek dalgalar olmadan
BitmezBitemez
NAYIR
4800 bölgesi altına inerse
Bende acabalar anca başlar
Kişisel bakışla son yazıyı yazıp kacayım
Denizin dalgaları gibi
sert ve yüksek dalgalar olmadan
BitmezBitemez
NAYIR
4800 bölgesi altına inerse
Bende acabalar anca başlar
Mesela Tüpraş Ereğli ne kadar USD ye özelleşti. Koç'un aldığı paraya gelmesi için usd bazında tüpün daha %20 si var. Birde bu kadar kar etmiş böyle bakmak lazım
İktidar değişince USD serbest kalacak olması gereken ithal mallar pahalı olmalı erişilmesi güç olmalı. Daha önce ki dönemlerde Tansu Çiller döneminde %200 den fazla olmuş. Enag enflasyonuna göre bizim ki de buna yakın yada üstü olur. Ama şöyle bir durum da var. Daha önce bugünkü duruma göre devletin borcuda yoktu malı mülkü de bugüne göre doluydu. Bugün hem borç çok hem içi boş %200 kesmez.
Bakın suni kesin olarak söylüyorum bende Viob yok hiç bilmiyorum. Ben sadece hisseciyim hatta hisse de taşımıyorum. Şahna ve Pisyedili ye günlük işlem ve kâr attım daha önce. Son bir hafta hariç 20 bin TL ile 1 milyon hacim %2-5 arası günlük kâr aldım. Niye günlük derseniz para benim değil bankanın kredisi. Onun için her daim nakit olmak zorundayım. Kredi çektiğimden beri arabanın masrafları kredi kartı ödemeleri krediler vs. Her ay 8-10 bin açık buradan finanse ediliyor. Açık vermemin sebebi beyaz eşya çeyiz altın alıyorum o sebeple.
Bankaya gittim borsadan hiç anlamayan kız kontrolmatik almış ona hisse alırken neye dikkat etmeli anlatırken para çeken biri borada süper kar var dedi. Eyt liler de koşup buraya gelir mi belki gelir. Bir dalga var bir süre kimse önünde duramaz ay başlarında işsizlik emeklilik fonu var alımda bunu da unutmayın.
Yer İmleri