Sayfa 379/1001 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Dün servisci vardı yayında 14.000 ödemiş geçen yıl bu yıl 84.000 istemişler yaptırmamış. Çevremde çok var öyle.
    Hele 10 yaş üstlerine rakam bile vermiyorlar. Verdikleri rakamlar çok uçuk oluyor 10 yaş üstü araçların çoğu kaskosuz geziyor artık. Trafikte 25 milyon araç bvarmış 5 milyonun üstü zorunlu bile yaptırmamış. Durum trafşktede kötğye gidiyor. Vurup kaçanları çok görürüz bu sene
    bir halt olacağı yok.

2. Sigorta fiyatlarının yükselişine karşın trafikte agresif kullanımın azalmaması oldukça ilginç.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadasa kamyon arkadan carpti arac yan dondu, birdaha carpti.tutanagi kamyoncu imzalamiyor kaciyor.artik kaza yapan kacar.

4.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Geçen sene 1800-TL ödemiştim dün fiyat aldım 6000-TL olmuş. On yaşında bir araba ve %60 hasarsızlık indirimim var. Sigortacının verdiği bilgiye göre ortalama 3 kat civarı artış varmış. Mecbur yaptıracağız aracın ön farı bile sadece 16000-TL tutuyor. Gani Bey de muhtemelen sene içinde kaza yaptığından o kadar yüksek çıkmıştır.
    OLabilir. Yeni bir araba almak istedğimde kasko nedeniyle vazgeçmiştim. Zira 1 milyonluk araba için (daha önce kaskom olmadığından) 25 bin kasko istediler.

Demekki Gani Müjde nin arabasının bedeli 4-5 milyon olmalı...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

5. https://www.memurlar.net/haber/10487...rak-gitti.html

Neden bu dönemde gerek görülmüş olabilir?

6.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Tüm kıyafet alışverişlerinde özellikle çorap vsde kullanılan boya gibi kimyasal malzemelere güvenmediğimden genelde bilinen markaların dışına çıkmıyorum. Çorap vs’de toplu almaya çalışıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    BU önlem pek işe yaramayabilir. Örneğin nerdeyse tüm gıdalara katılan E-xxx li koruyucular için üreticiler Bakanlığınizin verdiği madde diye savunuyorlar. Hatta sucuk üreten kasaplar biz koruyucu koymassak üretime izin verilmiyor deniyordu. (Raf ömrü kısaldığından) Eskiden koruyucu mı vardı. O ayrı mesele...

Ancak biz biliyoruz ki TR de üretilen Nutella ile Almanyadaki aynı değil. Örneğin içinde Palm yok.

Gençken Ankara da İzmir caddesindeki Amerikan pasajında hep TR de bulunan ürünlerin orijinalleri pahalı şekilde satılırdı. Ben o zaman anlam verememiştim. Şimdi anlıyorum. Her şey zenginler içinmiş...

Tekstildeki üreticiler ise bakanlık o boyaya izin verilmişse neden kullanmasınlar...

7. Patates kızartmasını normal tuzla yiyemiyorum

Trüflü olacak tuz :D

https://www.macrocenter.com.tr/mayi-...140-g-p-5be9c4

8. Asgaride denge olsun: Maaş artsın işimiz devam etsin

2023 yılının asgari ücretinin belirlenmesine günler kaldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışanlar ve işverenlerle ayrı ayrı anket yaparak beklentileri araştırdı. Çalışanlar yüksek maaş talep ederken diğer yandan işsiz de kalmak istemiyor. Hem çalışanlar hem işverenler, istihdamı sürdürecek bir ücret belirlenmesinde hemfikir.

BU YILKİ ZAM NE KADAR OLUR?

Asgari ücret zammının ne olacağına ilişkin çeşitli tahminler yürütülse de henüz rakam netleşmedi. Üç ayrı örnek üzerinden hesaplanan tahmini asgari ücret zamları şöyle: Şu an 5 bin 500 TL olan asgari ücret yüzde 30 zamla 7 bin 150 TL'ye yükselebilir. Yüzde 40 zamla uygulanması halinde ise asgari ücret 7 bin 700 TL'ye yükselir. Yürütülen bir başka tahmin ise yüzde 50 zamma göre ise şu an 5 bin 500 TL olan asgari ücret, 8 bin 250 TL'ye çıkar. Kaynak : Yeni Şafak

Geçen yıl yüzde 50 artış yapılmıştı. Aralık enflasyonu yüzde 80-84 arasında bekleniyor. Kalan fark yüzde 30-35.

Ancak seçim nedeniyle en çok yüzde 50 ye çıkabilir deniyor ki bu 8250 TL.

Sayfa 379/1001 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •