Sayfa 1099/1195 İlkİlk ... 99599999104910891097109810991100110111091149 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,785 - 8,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Nebati : Sayın Kılıçdaroğlu ,

Bizler, ilim neredeyse alırız ancak ithal ekonomi komiserlerine asla bel bağlamayız.

İthal ekonomi komiserlerine bel bağlayanlar, makyajlı sunumların perde arkasında yüksek faiz politikaları vaat ediyor.

Nebati : Milletimizin, defalarca yaşadığı bu senaryoya artık karnı tok. Son 20 yılda mega altyapı yatırımlarını büyük oranda tamamlayan ülkemiz, yüksek faizle sıcak para peşinde koşarak değil, üreterek, istihdam oluşturarak ve ihracat yaparak zenginleşecektir.

Nebati : Sizler, vizyon adı altında anlattığınız ithal masallarla insanları uyuklatırken, Türkiye Yüzyılı’na doğru, inançla ve kararlı adımlarla ilerleyen ülkemizde bakın neler oluyor:
    İnat gözü dönmüş aklı yuka insanlarlan uğraşmak zordur.bi fesli vardı geberik oldu mezarında ters dönsün özal gibi,ıslah olsun diyeceğim,OLMAZLAR,sadece mezar yakışır onlara inat oldukları için mezara kadar inat oldukları için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
    Almanya’nın Türk loto milyoneri Kürşat para saçıyor
    Almanya'da lotodan 9 milyon 900 bin Euro kazanan Dortmundlu Kürşat Yıldırım, bir ayda parasının 1,5 milyonunu harcadı. Berlin’i gezen Kürşat, Gucci ve Versace gibi lüks mağazalardan çıkmıyor. Her gittiği yerde "Ben loto milyoneriyim“ diyen Kürşat, Türk gazetecilerden ise para istiyor.

https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...ciyor-7516661/

Bizdede 9 milyon dolarlık adamımız var naber

3. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Illa bana dokunduracaksin. Bir de simdi bir yerden bulup forkliftci ile karsilastirmissin. Ben 9 milyon dolarlik hissem var demedim!!!

Daha fazla var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Pandemi yasakları olduğu zaman,Büyük boy tekerlekli valiz 110 tl ye, küçük boy 35 TL satmak icin marketler kampanya ustune kampanya yapardı. .
    Simdi,Hayat normale dönmesi ile beraber valiz fiyatları da Teyyareler gibi uçuşa geçmiş..
    Bugün bir tane alayım dedim, Kucuk 350,Orta boy 450 TL,Büyük boy 580 TL.,Dediler. .
    Neredeyse ,Bir otobüs bileti fiyati ile bir valiz fiyatı aynı..
    Tuik de emir ile enflasyon raporu yazanlara duyurulur..!!

Muahahahaha. Internet burasi. Isteyenin istedigi kadar milyon dolari olabilir. Yazilarimin da paradoks stilinde oldugunu anlamayip ciddiye alan bana kiziyor. Ama 11.30'da tavan olsaydi Sulun o gun, gorebilirdin belki dogru olup olmadigini.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aklıma hemen 70 sonundaki şah dönemi geldi,bende dahil şah rejimine karşıydık,bizim solcu arkadaşlardan bazılarıda irana gitmşti muhaliflere destek amaçlı,ve şah gitti,hemen peşinden dinci rejim geldi durum çok daha kötü oldu,üstelik giden arkadaşlarımız dönmediği gibi haberde alınamadı ve hala ses yok,yani 41 senedir yobaz rejiminiylen yönetiliyor,gelen gideni aratır misali gibi,şah zamanında çoğu şey özgürdü,sadece adam ülkeyi bizdeki gibi saltanatına bağlamıştı,iranda kadınlar hür yaşamda zorbalık görüyor istediği gibi giyinip kuşanamıyor,ilginç olanıda bizdede hala türban tartışması var,acaba hiçmi irandan örnek almıyorlar devamlı iktidarı destekliyorlar,madem öyle gidin bedevi ülkelerine doya,doya bedeviliğinizi yaşayın,kılıçdaroğlu bundan bıktığı için özgürlükçülük adımı attı getirin yasayı dedi,tamda iktidarın istediği gibi oldu devamlı iktidar onu kaşıyor,kılıçdaroğlununda dilini arı soksun,iyilik yapayım derken göz çıkartıyor,yahu karşında normal insan yok insanın anormali var,söylediği her sözde tersini yapıp cayan insan var,her sözü yalan,dolan,yeni çıkarttıkları internet yasasıda bunlara çalışmıyor,amaçları muhalifler...Ne olursa olsun Atamızın kurmuş olduğu rejim ebedi olacak,çok ülkelerede örnek olacak yıkılmayacak,yıkılmasınada engel olacağız canımız pahasına ömrümüzün sonuna kadar,zaten hitabede Atamızda belirmişti,marşımızdada m.akifte belirtmişti,zulum edenler zulümlerinde boğulur dileğiylen.
    Maalesef dinciler solculari kullanip seriati getirdi orda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    İran da bir kız arkadaşım vardı .2019 yılında ziyaretine gittiğimde elini tutup koluna girmek istedim..Saçı sakalina karismis ahlak polisleri,Hooop dediler.Nikahın var mı. ? Dedim Yok..
    Ee.O zaman ya mesafli durursun, ya nezarette kırbaça mazhar olursun.., Çıkarken de paraların dan ..!!!..
    Hadi o yasağı anladım da,Şehir ici Otobüse erkekler ön kapıdan, Bayanlar arka kapıdan binmeye mecbur etmek neyin nesi anlamadım. .
    3 gün zor kaldım o ülkede. .
    Įmkani olan İran'li kadınlar , niye türkiye'ye koşuyor , onu çok iyi anladım
    Bağnazlık ve laiklik böyle bir şey. ...

Sayfa 1099/1195 İlkİlk ... 99599999104910891097109810991100110111091149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •