Sayfa 73/902 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 577 - 584 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çünkü patron 2,5 milyon lot tedavüle soktu...bu lotların hazm edilmesi gerekiyor...ikinci bir konu da yapılacak yatırımlardan gesanın payının azalması yatırımcı tarafından hoş karşılanmadı...buda küskünlüğe neden oldu...bu iki etki geçtiğinde gesan tekrardan eski günlerine dönebilecek..
    Arzdan sonra eupwr yüzde 10 gesan yüzde 3 yapsın minimum ortaklık ölçüsünde ona da razıyım.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Arzdan sonra eupwr yüzde 10 gesan yüzde 3 yapsın minimum ortaklık ölçüsünde ona da razıyım.
    ister istemez gesan da çıkacak..düşünün %55 ortağı olduğun şirket 5-10 kat artıyor ve değeri yükseliyor...bu ister istemez gesanı da olumlu etkileyecek ve gesanı iskontolu kılacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    ister istemez gesan da çıkacak..düşünün %55 ortağı olduğun şirket 5-10 kat artıyor ve değeri yükseliyor...bu ister istemez gesanı da olumlu etkileyecek ve gesanı iskontolu kılacak...
    İnşallah öyle olur sayın keko, patronlar Europower arziyla Gesan'ı unuttular sanki.
    Tek umut dün ki " Europower önümüzdeki günlerde halka arz edilecek" haberine karşılık +4 yapması umut verici yoksa gerçekten Gesan şu görünümüyle, ekmeği yenilmiş, posası çıkmış bir görünümde maalesef...

4. Olumlu olumsuz ayrışıyo maşallah 😃

5.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kap haberleri demek ki anlamsız imiş... Ne kontr imiş arkadaş onun düştüğü hergun düşmek zorunda mıyız. Nihayet pozitif ayristik ama sovanist bir pozitiflik olmadı :?
    Ne dersem beni g.t ediyor bu borsa kontr sabah emir vermistik zararına ;))) gesandan cikartmaliyiz

yok olmuyor

son 4 saatlik 247 üzeri kapatırsak biraz macd vs de kafayı kaldıracak.. bekliyoruz artık teknik olarak kap falan hikaye
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ne çok düşmesine izin veriyorlar ne de çıkmasına demek ki bir takvim kurmuşlar umarım çok bekletmezler..

8. Sasa kontr tavana giderken biz de tavan oluruz diye düşünüyorum. Ama dusuncelerim kifayetsiz

Sayfa 73/902 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •