Sayfa 388/1001 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muayenesiz satamazsın
    muayeneye göttürdüğün zamanda geçmiş zaman muayene ücretlerinin tamamını alıyorlar
    2 yılda 1 muayenes varsa ve sen 3,5 yıl sonra götürmüşsen 3,5 yıllık muayene ücretini alıyorlar
    Gecikme cezasını da ekliyorlar. Covid de gitmedim. Sonra 7-8 ay gecikmeli muayene yaptığımda gecikme cezasını da aldılar:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. https://twitter.com/patronlar/status...IJVjB-GVw&s=19
    Al işte daha dün yazdım asgari ücret artarsa ev sahibi homurdanmaya başlar dedim başlamış ! Asgari ücret sadece bir ücret değildir ekonominin en önemli göstergelerinden biridir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    579
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    muayenesiz satamazsın
    muayeneye göttürdüğün zamanda geçmiş zaman muayene ücretlerinin tamamını alıyorlar
    2 yılda 1 muayenes varsa ve sen 3,5 yıl sonra götürmüşsen 3,5 yıllık muayene ücretini alıyorlar
    Başkan ondada zaten binmiş oluyorsun ileri tarihe atıyor hesapladım yaklaşık aynı çıkıyor yakalanmazsak ;) zaten yazlıkta sorun olmuyor kimse yok.

Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    Başkan ondada zaten binmiş oluyorsun ileri tarihe atıyor hesapladım yaklaşık aynı çıkıyor yakalanmazsak ;) zaten yazlıkta sorun olmuyor kimse yok.
    Benim geçmişte de arabada çok fazla trafik cezası olduğu için muayeneye sokmuyordum.SOnra bir af çıkardılar hem muayane ücretinden hemde birkaç ceza silindi ,sonra muayeneye sokmuştum..Totalde faizler falan silindiğinden epey karlı olmuştu.
    Son düzenleme : heval; 06-12-2022 saat: 13:31.

5. Disk: Enflasyon tek haneye düşene kadar asgari ücrete yılda 4 zam yapılmalı.

6. Hem para fışşşfışşş fışşşşşşşşşşşşşşşşşkırtalım
    Hemde hala 1 tl ye ekmek alalım modundalar..

Yahu hakkaten para basalım verelim millete yahu..
    Neden üretip çalışıyoruz falan ki.
    Eğitim falan boş işler..
    Ne gerek var..
    Ki ZATEN YAPILAN BU..

Millet ne alıştı bedava paraya bea...

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Gecikme cezasını da ekliyorlar. Covid de gitmedim. Sonra 7-8 ay gecikmeli muayene yaptığımda gecikme cezasını da aldılar:-)
    iddialı konuşmayayım ama gecikme almıyorlar diye biliyorum. ama yeni fiyattan alıyor olabilirler
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Disk: Enflasyon tek haneye düşene kadar asgari ücrete yılda 4 zam yapılmalı.
    ohh ohhh ne güzel bence yetmez her asgari ücretliye bir ev bir arabada verilsin

Sayfa 388/1001 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •