Sayfa 48/256 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 377 - 384 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    alfas şuanda ges kuran bır şirket değil ,patron kendı geslerımızı kurmakta planlarımız arasında var demişti..14 mılyon usd lık anlaşma yapmışlar kendı enerjı ıhtıyaçlarını karşılamak için ancak kullanılacak paneller şirketın kendi ürettiği paneller olacak,yani malıyet bıraz daha düşük olacak ..
    Evet doğru söylüyorsunuz verdiğiniz link içeriğinden anladığımıza göre anahtar teslim GES tesisi yapmıyor sadece fabrikasında panel üretiyor muadilleri olan bist şitketleri gesan ve smartg burada alfas tan ayrışıyor
    YTD

2. http://www.kirikkale.gov.tr/sanayi-v...i-ziyaret-etti

sayın bakan alfasoların açılışına katılmış,,ben malıyetımın altına gelırse kı hıç sanmıyorum o rakamlara gelecegını,,bu hıssede full olur ve tek hısse taşırım..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Evet doğru söylüyorsunuz verdiğiniz link içeriğinden anladığımıza göre anahtar teslim GES tesisi yapmıyor sadece fabrikasında panel üretiyor muadilleri olan bist şitketleri gesan ve smartg burada alfas tan ayrışıyor
    YTD
    dostum o nedenle sermayemız kuçuk,,borsa gelecegı fıyatlar buda zamanla abılerı gıbı olmak ısteyecektır,,zıra bu sektorde muazzam bır iş alanı var en az üç beş yıl,,, şirket bunu değerlendırmek ısteyecektır..zaten bu şirketlerın borsaya açılma amacıda bu..buyumek..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

4. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. haber önemlı aslında..46 mılyon sermayelı şirkette yıllık 100 mılyon tl lık katkı buradan gelecek,,

7. Ayda 10 milyona yakın elektrik faturası ödüyorlarmış demek. Vaybee

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 4 bilemedin 4.5 tl etmeyecek hisseyi 55 den arz et

Sayfa 48/256 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •