Sayfa 83/902 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 657 - 664 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. bu hsbc gesan mscı turkey endeksine girdikten sonra mı aldı...sanki yabancıya alıyor izlenimi var...sizilerin fikirleri nedir dostlar..??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Üçgen iyice daraldı ve hacim de çok düştü (55 ml), buradan yukarı doğru en geç cumaya kadar yola çıkması lazım.
    Bu kadar haberin yüzü suyu hürmetine bi zahmet hızlan artık Gesanım.

Syg.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hsbc gesan mscı turkey endeksine girdikten sonra mı aldı...sanki yabancıya alıyor izlenimi var...sizilerin fikirleri nedir dostlar..??
    Dostum yabancı vs yok. Tahtacı baskı ile topluyor. Bi babayiğit yok ki sert alsın. Mecbur haber bekleyeceğiz. Yatay hafif aşağı devam.

HSBC nin hiiç acelesi yok, azar azar toplamaya devam ediyor ve Citiye virmanlıyor.
    Citinin 506K (%1,7) gözüküyor takasta ve günlükte artış devam ediyor.

Syg.

5. Kontr çıkıyor gesancim

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu hsbc gesan mscı turkey endeksine girdikten sonra mı aldı...sanki yabancıya alıyor izlenimi var...sizilerin fikirleri nedir dostlar..??
    evet mscı endeksine girerken aldı hatta sasa da saglam alımları vardı hsbc nin..

kardelen bey de değinmiş hbc kendi alıyor bir kısmını da citiye virmanlıyor şuan.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Kontr çıkıyor gesancim
    dün kontrden ayruıştık smrtg peşindeyiz

bugun hacmimiz bitiyor yarın en kötü ya da biraz daha yataya gideriz. diğer tahtalara bakınca algımız bozuluyor
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Dereye su gelene kadar kurbağanın gözü patlamış...

Syg.

Sayfa 83/902 İlkİlk ... 3373818283848593133183583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •