Sayfa 91/902 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 721 - 728 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bu başlığı şu anda 19 kişi okumaktadır. (6 üye ve 13 ziyaretçi)

keko, e.yegen, Ferrero, ikasemre, rcan, Urfalı

gesan fiyatı 30 seviyelerinde iken ki takipçi sayısına düşmüş bulunuyor.... galiba dökülen çok oldu...

aşağı yukarı marj olmayınca , trade imkanı kalmayınca ,heyecan kalmayınca satan çok oldu...oysa yabancılar (hsbc) topluyorlar...ilginç bir durum var...bakalım bu işin sonu ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    satan olmazsa ?? mecbur yukarıdan alacaklar ama gerçekten de veren var...satıp alfas v.b hisselerde şans arayanlar var...toplama biraz daha sürecek görünüyor...satmayan kalmayınca mecbur yukarı gidecek...
    hsbc deki arkadaş daha uyanamamış telefonu olsa da arasak gelip almaya başlasa
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Yarın yasssahklar kalkiyor mu

kredili işlem yasaklarından gına geldi gidin yapan kişiye ceza verin ya da tahta da robot işlemini yasaklayın..

1 hafta sonra bizimde bitecek ama 2 günde geri sokarlar..

5. enerji bakanı daha yeni açıklamıştı ,GES ve RES lere lisans başvurusu yapan tam 110 milyar dolarlık iş oldu diye...bunlar belli bir süre sonra ihaleye çıkıp bu işlerini yapmaya başlayacaklar...gesan yine kap manyağı yapacak...yabancılar bizim de gördüklerimizi görüyor...şu anki 240 seviyelerinden alımlarda herhangi bir sakınca görmüyorlar....üstelik de bu aldıklarından orta vadede güzel kazançlar elde etmeyi de umuyorlar ki buraya yatırım yapıyorlar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    hsbc deki arkadaş daha uyanamamış telefonu olsa da arasak gelip almaya başlasa
    Bugün takip ettiklerimiz de artı. Kaçacak yeri yok.d kredili alanlara bence de imkan verilmeden çıksın iki gün ya

7. Hsbcdeki eleman işten kovulacak şu Sasa almaktan vazgeçip buraya odaklanmali

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Bugün takip ettiklerimiz de artı. Kaçacak yeri yok.d kredili alanlara bence de imkan verilmeden çıksın iki gün ya
    günlükte üçgen flama falan filan her şey var pazartesiye bırakmasınlar bugün çalışsın bu formasyonlar yolumuza bakalım artık..

4 saatlik sıkışma vs her şey saha musait biri gelecek gol atacak son zamanların gözde oyuncusu HSBC henüz ortada yok

sabah panikle ky satışı oldu garan destek çıktı bugünde yanına HSBC gelirse çift forvet hat trick yaparız :D

Sayfa 91/902 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •