Sayfa 739/1044 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın T/A hocam hoş geldiniz .sayın Dandanakan hocam ,cümleten gününüz aydın.işiniz rast gitsin ..sizlerden ricam. kerevit ,ve teknosa ile yorum ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum . saygılar bizden .ALLAH a emanet olun ...
    Hoş bulduk, çok teşekkür ederim...

TKNSA ile ilgili olarak pazartesi bir yorum yapmıştım. Aşağıya alıntılıyorum. Değişen bir şey olmuşsa ilk fırsatta hem bunu hem de KERVT 'in analizi yaparım inşaAllah...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    TKNS...

Yıllarca toplanan ve sonrasında operasyona geçilen hisselerden birisi...

Sayın Keko bu hisseyi keşfettiğinde çok ucuzdu. Onu tebrik ediyorum. Fakat artık kısa vade için ucuz diyemeyiz. Yeni alımlar çok riskli sonuçlar doğurabilir. Fakat elinde olanlar için henüz ciddi bir sıkıntı yok...

28.62 altına sarkmadıkça yükseliş devam edebilir. Hisse toplu ve sığ olduğu için sert hareketler yapabiliyor...

TKNS için analizi biraz daha ilerletmek gerekebilir. O nedenle aşağıya bir grafik daha ekledim...

Grafiğe göre 42 - 45 bandında orta vade bir realizasyon yaşanabilir. Şimdilik hedef burası gibi duruyor. Daha uzun vadede daha güzel yerlere de gidebilir ama önce buraları görüp düzeltme yaptığını görmek lâzım. Bu tip hisselerde son alıcı olunca yıllarca bekletebilir...

Operasyon yapılan hisselerde teknik bakmak çok daha zevkli oluyor. O nedenle bir adım daha ileri gidip orta vade grafiğini de hazırladım...

Olası hedefler 35.x ve 67.x seviyeleri olarak görünüyor...

Aylık çalışma aşağıdaki gibidir. Şu anda kanal üst bandına değmiş durumdayız. O nedenle günlükte olumsuz bir sinyal bakıyoruz. Olumsuz bir durumda kenara çekilip beklemek daha mantıklı görünüyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
    Günaydın gençler.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. Sayın atmaca124 teknosa arka sayfalarda var kerevitaş bu şekil,

Mavi trend ve siyah kanal orta kesikli çizgi 14.30 civarı önemli kırılırsa siyah kanal alt bandına gidebilir.
    Üste doğru fibo seviyelerini takip edebilirsin.

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Günaydın gençler.
    Günaydın Selimcan ne diyorsun,

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Adım adım takibe devam, kahve 2. kanal üst bandını aştı endex ama hafta yeni başladı üstte 4.794 var geçemez ise ikili tepe yapar mı.? yoksa geçip 4. kanal orta kesikli çizgi 5.100 civarına gider mi.
    Böyle demişim, 4.794 geçilince 5.100 civarına geldi endex.

Şimdi aşağı inişte 4.794 önemli, altında kapanışlarda işaretli yerde ki 4.609 a kadar sarkabilir, o bölgede kahve kanal üst bandına denk geliyor zaten.

6. Sn. t/a ve diğer değerli yatırımcılar öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. pkart topiginde bahsettiğim dolar bazlı günlük grafikte tobo nun kırıldığını görüyorum. ve hedefin 3 dolar seviyesi olduğunu düşünüyorum sizin bu konudaki görüşünüz nedir teşekkür ederim..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,049
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Günaydın Selimcan ne diyorsun,
    Kartları yeniden dağıtacaklar gibime geliyor. Uzun süredir içerde olan birileri vardı. Onlar bir rehavet olsun, daha doğrusu satsınlar diye 21.xx üstüne attılar. Tam izleyemedim ama. onların çıkışı ile birlikte başka bir el harekete geçti. Düşmesi bu son Xu100 le bağlantılı değildi. Hacim yok denecek kadar azdı kademelerde. Aldım onlarda verdiler. Yukarı çıktı sattım. Gayet rahat hareket edilebiliyor. Buralarda oyalayacaklar gibime geliyor. Ama her seferinde oyaladıkça beklentiyi yükseltiyor. Ben anlam veremedim. Eski ben olsaydım 2 kere satar çıkardım. Sadece trade olarak kullandığım aracı kurumdan girip çıkıyorum. Daha ötesini ellemiyorum. Ama bir iş var. Bugün ortalık yanarken bu manyaklar saçını tarıyordu. Sert vurdu aşağı ve sert çekti yukarı hatta 18,24 den girip içerde oyalandım. titretti (kendince) sonra birden yukarı sürmeye başladı. Anormal şeyler oluyor. Bi şeyler olacak. Ama ne olacak emin değilim. Benim için farketmez. Eğer eksi görürsem hesapta bir süre beklerim. Eğer artıya geçirmezse hiç düşünmeden kasaya atarım. Beni ötesi ilgilendirmez. Onlar düşünsünler. He dersen ki "kaçan fırsat maliyeti" .
    O kadar çatlak su kaçırmaz
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by walkonmoon Yazıyı Oku
    Sn. t/a ve diğer değerli yatırımcılar öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. pkart topiginde bahsettiğim dolar bazlı günlük grafikte tobo nun kırıldığını görüyorum. ve hedefin 3 dolar seviyesi olduğunu düşünüyorum sizin bu konudaki görüşünüz nedir teşekkür ederim..
    Hayırlı akşamlar sayın walkonmoon...

Daha önce de paylaştığım, benim tâkip ettiğim grafik aşağıdaki gibidir...

Grafiği daha geniş görebilmek için haftalık olarak paylaşıyorum...

Grafikten de görüleceği üzere şu anda fibo %38.3 geri çekilme oranı olan 1.54$ seviyesinde patinaj çekip duruyoruz. Bunun sebebi dün de bahsettiğim gibi bizlere burasının direnç olduğu izlenimi vermek ve satış yapılmasını sağlamak...!!!

Daha sonraki, hedefleri ise 1.74$ ve 1.92$ seviyeleridir. Bunlar da sırası ile 32.x ve 35.x seviyeleridir...

35 seviyesi özellikle bir süredir üzerinde durduğum ve önem atfettiğim bir seviyedir. 32 seviyesi ise daha kolay geçilecek bir seviye diye düşünüyorum...

Şu anda 28 seviyesini geçmeye çalışıyor. Sanırım bu hafta böyle kapanacak ama yine 28.xx gibi bir görüntü olacaktır. Bu seviye aynı zamanda geçen sene Aralık ayında oluşan dalganın zirvesidir. Bu zirveden hisseye destek atarken kafama bayağı yüklü bir miktarda mal yağdırmışlardı. Tabii şimdi çok kişi o günleri unuttu ve boş boş konuşup yorum yapıp, suçlamalarda bulunuyor...!!!

Öyle ya da böyle bu direnci de istemeseler de kırmak zorundalar ve çok yakında kıracaklar diye öngörüyorum...

Yani önce 32, ardından tekrar geri çekilme ile 28 'leri tekrar görmek ve ardından 35 diye gelişmesi gerekiyor...

Bu durumu TL bazlı grafiklerde de gözlemleyebiliyoruz. Sizin bahsettiğiniz 3$ seviyesi içinse henüz erken, daha zamanı değil gibi. Arada 2.5$ seviyesi var. Orada da ciddi sıkıntılar yaşanabilir. Yine de bilmek isteyenler için dolar bazlı en mâkul seviyeler:

- 4.3$ (80 TL) ve 5.3$ (99 TL) seviyeleridir...

Ne zaman buralara geliriz; kendimce bir fikrim var ama burada paylaşamam ama er ya da geç buralara gelmek zorundalar...!!! Sabrı ve zamanı olanlara...!!!

Daha başka şeyler de yazmıştım ama sildim. SPK mevzuatına aykırı olmasa bile, yine de tedbirli olmakta fayda var...

Ben şu anda tekniğe göre analiz yapıyorum. Kendi yapacaklarımı ve ne düşündüğümü yazmıyorum. Bunu benden başka kimse ne bilebilir, ne de tahmin edebilir...

Bırakalım tekniğe göre hareket etmeye devam etsin. İzleyelim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 739/1044 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •