Sayfa 105/902 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 833 - 840 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DrWho Yazıyı Oku
    Kaldık hsbc'ye.. Yerliler Gesana doymuş anlaşılan. İyi bir KAP ile yerliler de hücum ederler ama kaplar Europower'ın artık galiba
    normal şartlarda girişimin attığı kaplar ,europowerin iki katıdır..ama arzdan sonra atılan kap miktarlarında europower girişime yaklaşabilir...ciro ve karlılıkta da girişim şu anda europoweri katlıyor...arzdan sonra europower yavaş yavaş farkı azaltır diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

hsbc başkan yürü sür tavana destekte geliyor..

hsbc 1 aralıktan itibaren 450k lot alımı var 2 milyon lot toplasa bari hedeflere kadar
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku

hsbc 1 aralıktan itibaren 450k lot alımı var 2 milyon lot toplasa bari hedeflere kadar
    bu gün ne kadar almış dostum ?? adam harbi adam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku

Biraz erken uyansa iyi olacak ama boşa stres yapıyoruz şurada ;) 28 bin lot aliňca ekstra +4 yaptırdı. 1 milyon alırsa yüzde 25 gider herhal

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu gün ne kadar almış dostum ?? adam harbi adam...
    en iyi alıcı 28694 lot aldı bakalım şimdi biraz durdu alımı yoruldu tosun

Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Biraz erken uyansa iyi olacak ama boşa stres yapıyoruz şurada ;) 28 bin lot aliňca ekstra +4 yaptırdı. 1 milyon alırsa yüzde 25 gider herhal
    bence gider %25 onunla alanda olur net gider

dün 63110 lot almıs bugun daha 28k da bakalım bekliyoruz başkanı ağanın eli tutulmaz bozdursun sterlinleri :D

7. 270 yine sıkıntı mı olacak dersiniz..

8.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    270 yine sıkıntı mı olacak dersiniz..
    benim düşünceme göre 300 tl yi aşıp 350-400 aralıklarına gidecek...zaten son günlerde bunu forumda sık sık dile getirdim...bu düşüncemi teknik grafik üzerinden de gösterdim...bende merak ediyorum acaba o şekilde mi hareket edecek ??

Sayfa 105/902 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •