Sayfa 311/666 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon
Arama sonucu : 5325 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    ath geldi bugün.
    indes nerelerden gelip geçti bizi. biz de para kazandık sanıyoruz. Dolar bazlı grafikte 1,17üstü 1,50usd'ye kadar yolu var görünüyor. ben bunları yazarken tahta 21,70ten 21,20ye geldi :D
    Spek gelince kademelerde işlem hacmi artıveriyor.Normalde 7-8 bin lot işlem kademeleri birden bire 30-40 bin lot oluyor.
    Fiktif hacim ise amaç ne ki? Yıldız Pazardan başka pazara mı almak istiyorlar?
    ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    ath geldi bugün.
    indes nerelerden gelip geçti bizi. biz de para kazandık sanıyoruz. Dolar bazlı grafikte 1,17üstü 1,50usd'ye kadar yolu var görünüyor. ben bunları yazarken tahta 21,70ten 21,20ye geldi :D
    Tahtada teknikçilerin savaşı var.Ben öyle düşünüyorum.

3. bilindik bilinmedik tüm p.ştlukların döndüğü bir tahta..

4.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Spek gelince kademelerde işlem hacmi artıveriyor.Normalde 7-8 bin lot işlem kademeleri birden bire 30-40 bin lot oluyor.
    Fiktif hacim ise amaç ne ki? Yıldız Pazardan başka pazara mı almak istiyorlar?
    ytd.
    Hacimlede ilgili bir kriter yok anladım.Az önce araştırdım Neyse artık .

5. İndes Erol Bilecik acaba PAYNET i alabilir veya ortak olabilir mi??? Böyle bir şey olursa rekabet kurulu buna izin verir mi??

6.  Alıntı Originally Posted by lipsoz Yazıyı Oku
    İndes Erol Bilecik acaba PAYNET i alabilir veya ortak olabilir mi??? Böyle bir şey olursa rekabet kurulu buna izin verir mi??
    Hocam zaten Hintlilerden illallah ettik.Birde başımıza erolu çıkartma :)

7. Sayın Lipsoz kendimi tutamadım espiri amaçlı yazdım.

8.  Alıntı Originally Posted by sorpressa Yazıyı Oku
    Hocam zaten Hintlilerden illallah ettik.Birde başımıza erolu çıkartma :)
    Rakip firmaların bu tür bir ortaklığa sıcak bakacaklarına ihtimal vermiyorum.Ama hayatta olmaz dediğiniz şeylerinde olduğu bi dönemde yaşıyoruz.

Sayfa 311/666 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •