Sayfa 111/902 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 881 - 888 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Gesanin en güzel yani büyüklerin tercihi olmasi ve bunları kapta açıkça yazmasi. Enerjisa Sasa Turkcell ve şu an aklıma gelmeyen bir çok büyük kurum. Diğer firmalar isim vermeyelim ayip olmasin 45 50 milyonluk kaplar attilar kime yaptiklari belli degil. Böyle olunca o hisselerden de aldım sattim ama gesan kadar kendimi guvende hissedemedim

2. Her geçen gün bu şirkete olan güvenim daha da artıyor..ülkemizin en güzide kuruluşlarının işleri hep gesan’da..son turkcell işi de çok büyük bir prestij oldu bizim için..ortalama %20 kardan hesaplarsak yaklaşık 65-70 milyon net kar..ilk 9 ay karın 320 milyon olduğu dikkate alınırsa 9 aylık karın %20’si tek işten gelecek..bundan sonra böyle usd cinsinden çift haneli milyonluk işler artarak gelecektir..hele bir de inşallah Oyak’ın ges işini de alırsak küçük dil yutturacak kadar büyük bir iş olacak..2023 ciro ve karlılığı tahminlerin çok ötesinde olacak..

3. Bunun gibi birkaç kap daha gelirse 300 üzerine sağlam yerleşiriz.Umarım sözü edilen Oyak işini de biz alırız.İşi Girişim elektrik in alma olasılığı yüksek zira proje gesin yanında enerji iletim hattını da içeriyor bu da gesanın uzmanlık alanı ayrıca projenin yapılacağı alan Beypazarı'nda ki bu da fabrikaya yaklaşık 70-80 km mesafe demek.Oyak ile önceki iş ilişkileri de bir başka neden.

Gesan hiçbir zaman evladı europower gölgesinde kalmayacaktır.Buna en başta Behiç bey izin vermez.Şu an ki allama pullamalar arzdan dolayı olağan.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

4. Maşallah.
    Bereketli olsun ortaklar.
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

5. SPK eskiden sadece Perşembe toplanıp bülten yayınlardı.
    İki haftadan beri haftada iki toplanıp iki ayrı bülten yayımlıyor.
    Biraz önce yayımlanan bültende de yok halka arzı Europower'ın.
    Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ve Ahlatcı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. halka arzı onaylanmış.

https://spk.gov.tr/data/639371df8f95...51/2022-69.pdf

Haftayı bekliyelim bakalım.

6. bu hafta kontr meşaleyi yaktı bizide peşine taktı, haftaya sıra bizde

7. Sayın Keko,

Sizce, yönetim kurulunun aldığı %300 bedelsiz kararını bozup, %500 yada daha yukarı bir oranla bunu yenilemesi mümkün mü acaba?

8. https://www.donanimhaber.com/kapali-...lulugu--156572

Haber Fransadan;
    .........
    Bu nedenle devlet bu konuda işleri hızlandırmayı planlıyor ve 80-400 araç kapasiteli açık otoparklara 5 yıl, 400 üstüne 3 yıl içinde toplam alanlarının en az %50 sine güneş paneli kurma zorunluluğu getirmiş durumda. Bu sayede toplam 11 GW gücünde lisanssız yatırımın şehir içine yapılması planlanıyor. Türkiyenin şu anda güneş enerjisindeki kurulu gücünün ekim ayı sonu itibari ile sadece 9.1 GW olduğu düşünülürse yapılacak yatırımın büyüklüğü dikkat çekici.

Sayfa 111/902 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •