Sayfa 246/651 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5207 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Dec 07 2022 CIRCULATED

KAYNAK: https://www.supremecourt.gov/search....c/21-1450.html

Sayın Endex ; seni alıntılayarak paylaşım yaptım.Kusuruma bakma..Senin nezdinde de topiği okuyanlara demem şu ki,kesin ve net düşüncelerden kaçının..Vebal almayın,tahmin ayrı ama kesinlik bildiren cümleler ayrıdır..Bazıları halen anlamamakta ısrar ediyor... (kaç kez yazdım bende bilmiyorum).Hisse 3,5 ta olur 133,5 ta olur,bunu bilemeyiz....Fazla ısrar; değil borsa, özel hayatımızda dahi zarar verir...Fazla takıntının ise sonuçlarını okuyuculara bırakıyorum...YTD
    Sn Ozann ;

Ben Hisse bazında değil, paylaşılan F16 kısıtlama kalkması haberi üzerine ABD-Türkiye arasındaki ilişkilere atfen savunma sanayimizdeki gelişmelere de dikkate alarak espirili bir şekilde paylaşım yaptım. olur olmaz onu yaşayarak öğrenecegiz..

Burada bazıları geçmiş sayfalarda yüzlerce kez 3.5 beklentilerini yazıyor..

HALKB sayfası yazılanlar burayı bağlar tabi,

Lakin Davayı bir kenara bırakıp;

Teknik olarak bu enflasyonist ortamda Seçim öncesi endexe göre geride kalan hisseleri dikkat çekmek gerekir.

Alan alır satan satar kişi kendisi bilir Burada herkes farklı acıdan Hisseyi değerlendiriyor Saygı duymak lazım.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir

Saygılar..

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    kardesim gordugum kadariyla bu topraklardaki en buyuk korkulardan birisi deprem korkusu
    deprem olacak diye camdan atliyor insanlar bu korku yuzunden

abd baskani istedigi an en buyuk depremin 50 kati buyuklugunde bir yikimi parmak siklatarak basiniza yikabilir
    bu yikimi 72 saat icerisinde 2-3 bin kez tekrarlayabilir
    ve 6 ay icerisinde tum stoklarini yerine koyarak, kaldigi yerden devam edebilir

tabiri caizse degil ucak ucurmak, istemese kus bile kanat cirpamaz
    guc budur... saygilar
    istediği kesinde ne duruyor o zaman elini tutan mı var başınıza yıkar derken sende bu ülkenin evladı değilmisin?
    istese kuş uçurtmaz diyorsun onlarca ülkeye siha(tb2) ihracatımız var siha filolarımız var
    biraz ülkenize güvenin be kardeşim nasıl bi zihniyet bu hemen yelkenleri indirme teslimiyet baştan kaybetmiş bir zihniyet
    terörist ülkenin o kadar gücü vardı da suriye de barış pınarı zeytindalı hareketinden sonra niye güneye çekildi?
    ne eski amerika var artık nede Türkiye hala 90 lar Türkiyesin de kalmışın
    bunu elin gavuru anladı da bi siz anlamadınız biraz formatlayın kendinizi
    hem o kadar gücü vardı da 20 seneden beri içerdeki uşaklarını kullanarak (fetö ve kankileri) niye erdoğanı indiremediler?
    eğer nükleer bir saldırıdan bahsediyorsan dünyada zaten taş üstünde taş kalmaz emin ol
    sana tavsiyem iktidarı sevmeyebilirsin evet benimde eleştirdiğim bir çok yön var ama bu ülke hepimizin ülkene biraz güven
    güzel yapılan işleri de onure edin destekleyin biraz be kardeşim
    bak kızıl elma ilk yerli savaş uçağımız hepimizin gurur duyması lazım kini nefreti bir yana bırakın artık

3.  Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    bir gun de az iceyim diyorum sisede durdugu gibi durmuyor
    Sayın Kahırlı gittiğin yol yol değil.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=204

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=226

Aslında burada çok ince ama çok büyük bir detay var.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=230

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=242

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52608&page=245

Bu da last call endeks 3150 ASELS 32 falanken.

Beni başkaları ile karıştırma sayın Kahırlı. Burada bana en muhalefet olacak kişi Kurban bayramının peşine arada ben seans yaparken 3 gün yanımda otursa emin ol en koyu taraftarım olurdu. Saygılarımla

Ben çoğu şeyi de bilerek yazmıyorum artık bu topiclerde hak eden var hak etmeyen var.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    bakalım ocak ayını işaret edip yolun sonuna geliyoruz diyerek gaz verenler mi vebal alıyor
    yoksa 3,5 diyerek yatırımcıyı bu aşırı şişmiş endekste koruyan mı vebal alıyor
    hep birlikte göreceğiz

YUKARIDA Kİ ALINTI,SN Pozitif Bey'e ait...

Ben hiç bir zaman bir rakamda iddia-ısrarda bulunmadım,takıntı yapmadım.Ama ben yaklaşık 3 yıl önce 4.60 TL'den ( mecbur kaldım bu patavatsızlığı yapmaya) aldığım hisselerimi bir yatırımcı olarak Rabbim hakkımda hayırlısını versin diyerek, kesinlik bildiren rakamlarım olmadan ,bir hissedar olarak kazanmayı hayalimde ve yarınlarımda hep ümid ettim, diledim.Netice de emeklerimi ortaya koydum....

Ben bu güne kadar ne gaz verdim ne de Sn.Pozitif gibi bir rakamsal hedef...Yazdıklarım da daima kaynak paylaştım.
    Sn.Pozitife geçmişte Halkbankası nezdinde yaptığı paylaşımları içinde teşekkür ettim,bu hisseden karlı ayrıldığı içinde ben dahil olmak üzere Teşekkür ettim-ettik.Dün okudum Sayın Pozitif Prizma hissesinde yaklaşan seçim nedeni ile pozisyon almışsın.Rabbim ne diliyorsan gönlünce olsun....Halkbank hissesinde amacının küçük yatırımcıyı bu hisse 3,5 TL olacak diyerek belki 300 sayfa uyararak sana ne kadar hem ben hem bazı rahatsız olan hissederlar ne kadar teşekkür etsek azdır.YTD
    Allah seninde gönlüne göre versin sn ozan
    evet prizmada biraz pozisyon aldım malum seçim öncesi kağıtları
    ah ah o mendebur yerine gözüm kapalı bir kağıt alıp bekleseymişim ihya olmuştum 2,5 yılımı yedi
    neyse şimdi kurtuldum ya kuş gibi özgürüm
    başka kağıtlardan ettiğim karlarla 3,5 tan almayı düşünüyorum
    sen yine kızacaksın bana ama serbest piyasa stratejim bu hem bu kağıda böylesi yaraşır

Sayın Pozitif, ben anlatmaktan ve yazmaktan yoruldum;sen ise anlamamaktan...Dünya malı senin olsun..
    YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın Pozitif, ben anlatmaktan ve yazmaktan yoruldum;sen ise anlamamaktan...Dünya malı senin olsun..
    YTD
    ne alakası var yahu biz kaybolan paramızın değerini enflasyon dolar bazında kurtarmanın derdindeyiz dünya malı dünyada kalır
    tamam kardeşim çok güzel bir senet
    ilerisi için umut vadediyor
    ocakta mahkemeden net karar çıkacakmış
    kar eden yatırımcıya saygılı ezmeyen hissedarını bilgilendiren bir banka hissesi
    dava düşsün tavan tavan gidecektir belki de 35 dolar seviyelerine çıkabilir
    yabancılar pozisyon alıyorlarmış eli kulağında katarlılar satın alacakmış
    bunları duymak istiyorsun değil mi?
    gel gör ki 500 bin endekste fiyat 10,35
    yahu fiyatı bile bu endekste alavere dalavere hissesi olduğunun kanıtı neyi anlatıyoruz

Sayın Pozitif,sağlık her şeyden önce gelir.Anlamak istediğin gibi anladığın için yazmanin anlamı yok tamam.YTD

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    Allah seninde gönlüne göre versin sn ozan
    evet prizmada biraz pozisyon aldım malum seçim öncesi kağıtları
    ah ah o mendebur yerine gözüm kapalı bir kağıt alıp bekleseymişim ihya olmuştum 2,5 yılımı yedi
    neyse şimdi kurtuldum ya kuş gibi özgürüm
    başka kağıtlardan ettiğim karlarla 3,5 tan almayı düşünüyorum
    sen yine kızacaksın bana ama serbest piyasa stratejim bu hem bu kağıda böylesi yaraşır
    prizmanin neyi varmis secimle ilgili? Yanlis hedgeleme bence, gidecegine oyna. Biraz teselli olur belki.

Sayfa 246/651 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •