Sagolasin degerli yorumlarin icin. Sondan onceki satirda cevabi vermissin zaten.

Dunyada da bankalarin temeline tehdit var kriptolardan. Bak birsey anlatayim, daha yeni abimle konusurken bu muhabbet oldu. Cocuklugumdan beri kullandigim banka bazi dokumanlar istedi benden. Evin tapusu, vs. gibi. Verdim tamam ne olacak diye. Ama uzattikca uzattilar, yeni dokumanlar daha istemeye basladilar. Benim de tersime geldi, "none of your business" dedim vermedim. 6 ay bu olay gitti, vermemekte israr ettim, onlar da almakta israr etti. Gizli sakli birsey degil, hatta 10 dolar veren herkezin alabilecegi belgeler. Ama olay kapanmiyor. Ben de butun parami baska bir bankaya transfer ettim, onlara da "Servis verdiginiz her sene icin 1 dolar biraktim, dikkatli harcayin ha" dedim.

Parayi gecirdigim oteki bankada bir sorun yok, eski hesap zaten.

3 ay gecti, bu sefer de onlar pesime dustu. Muahahahahaha.

Bu olaylar olurken abimle konusuyorduk. Abime "Ben bu adamlarin hicbirine bu dokumanlari vermek istemiyorum, vermeyecegim. Bu bankalar ne ise yarar, ben hicbir sey icin kullanmiyorum, sadece param orda duruyor. Kredi karti icin AMEX var zaten, oteki ufak tefek seyler icin Paypal var, hisseler icin araci kurumlar var, bankaya 20 senedir gitmedim" dedim. Abim de "bak cok guzel soyledin, kriptolarin niye gelecegi oldugu, bankalara yatirimin niye iyi olmayacagini cozdun" dedi.

Boyle yani. Bankalarin omru sayili bence. Ha merak ediyorsan... seve seve vermek zorunda kaldim istedikleri dokumanlari. Canta canta parayi alip sokaklarda tasiyacak halim yok yani. Yastik altina koy diyeecksin de.. bayagi king size bir yastik gerekir herhalde. Muahaha.