Rehab güzel yazmış. Tabi duygusal açıdan ve inanç odaklı yazmış.
Bu arada çocuk yaştaki bir kızla evlenen Hz. Muhammed, onu kötülemek istenenlerce kullanılıyor. Ben dinlerin gelişimine odaklanmadığımdan konuyu detaylı bilmiyorum, merak da etmiyorum. O konuda düşündüğüm ve bu güne kadar söylediğim şey. Kuran'ı yazan biri kalkıpta 6-9 yaşındaki bir çocukla cinsel sebeple evlenmez. Bunu söyleyenler, kendi yaptıklarına destek olması için böyle bir dayanak uydurmuşlardır. Dedim hep.
Doğru da çıktı. Rehab da farklı açıdan yaklaşmış ve mantıklı yazmış. Dönemi, devri bilmeden bir olayı açıklayamazsınız. Ayrıca Soner Yalçın da bu olayı dün açıklamış, onunki belgeye dayalı.
Küçük çocuklara göz koyan pedofili(genetiği bozuk canlı) insanların uydurduğu bir şey.
Bu arada Hz. Muhammed i savunuyorum. Şunu hatırlatayım, o dönemin müslümanlığı ile bizim ülkedeki müslümanlığın arasında hiç bir bağ yok. Şu anki islam İngilizler ve abd tarafından kötü amaçlar için yozlaştırılmış değiştirilmiş bir din. Şu anki Türkiyede siyasal islamın peşinden gidenler aslında abd ve ingiltereye hizmet ediyorlar. Bu 2 ülkenin sahibi ibrani kökenli insanlar (siyonistler) olduğu için gerçekte onlara hizmet ediyorlar. %99 u bilmeden, en tepedekiler ise bilerek.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri