Sayfa 67/256 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. bu saate kadar bruttekı nerdeyse en yuksek hacım gerçekleştı 232 mılyon,,akşama kadar 400 mılyon cıvarı olur..hısse fiyatı zırvede ıken artan hacımler olumsuzluk gostergesı sayılır ,,tabi bu gostergeler kısa vadeli söylemlerdır..hısseler beklentılerı doğrultusunda zamanla hareketlerıne devam ederler..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. denız satışa süreklı mal koyuyor,,buradan karşılamaları olumlu tabı tuzak değilse..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

3. Yarısını satma emri vermiştim, emir fiyatına gelmeden iptal girdim. Bir türlü iptal etmedi. Yarısı gitti

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Sadece Yüzde 22 sini korkuyla verdik iyi ki

SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. dostlar hacım çok fazla..ben buralardan mal almam..ama tahtacı şuana kadar guclu duruyor..bakalım onların planı onemlı..onların borusu öter..ama şu gerçek kısa vade ıçın prımlı senet..bende ılk senedı aldıgımda 300 tl hedefım vardı kısa vede için..

6. Öbür yarısınıda ben sattım, hadi geçmiş olsun bakalım ne zaman girmek nasip olacak.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ama ıyı duruyor ,,normalde bu prımle donen senetler dırek taban olur..alfas sağlam durdu şuana kadar..

8. 3 kez devre kesti çok sağlam psikolojik harp var. Kalp dayanmaz. Dökülen dökülecek. Belki dökülen haklı çıkacak bilemiyoruz.
    Ama ben filmin sonunu görmek istiyorum. Kafamdaki fiyata gelene kadar tek lot satmaya niyetim yok.

Sayfa 67/256 İlkİlk ... 1757656667686977117167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •