Sayfa 164/901 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon
Arama sonucu : 7201 madde; 1,305 - 1,312 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Üstad ama daha yukarilari test etmeliydin bence bu güzel haberlerle
    Hocam sürekli söylüyorum kısadaki hareketlere bu kadar takılmayın, kısadaki hareketlere bol parası olan karar veriyor görüyorsunuz elden bir şey gelmez. 72-60 hareketini hatırlayın ne kadar kişiyi döktü o harika bilançoyla. ne oldu sonra?

2. satmak isteyenlere satış fırsatı geldi buyrun

3.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    satmak isteyenlere satış fırsatı geldi buyrun

Satmaaaaaaaammmm...
    Daha 2. çeyrek bilançosunu göreceğim 2023'de.....

4.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    Hocam sürekli söylüyorum kısadaki hareketlere bu kadar takılmayın, kısadaki hareketlere bol parası olan karar veriyor görüyorsunuz elden bir şey gelmez. 72-60 hareketini hatırlayın ne kadar kişiyi döktü o harika bilançoyla. ne oldu sonra?
    Çok haklısınız

5. Eupwr onayı gelirse inşallah ayrışmayı bekliyoruz... Yoksa şarapsız tahtacının keyfini beklersek işimiz kısada zor..

6. Gesan, kontr, smartg, yeotk hisselerinin birlikte düşüp birlikte yükselmesi borsanın en ezından bildiğimiz şekliyle arz taleple oluşmadığını göstermektedir.
    Siz dinlenin diyorlar çay kahve için, kitap okuyun bu ara borsaya bakmayın

Ben kendime kahve yapayım madem
    Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi olarak görülmemelidir.

Merh çoktandır foruma bakmıyordum eski gesanciyim bu kadar güzel haberlere tepki vermiyorsa tahtacinin planı vardır tekniğe uyması gibi yakındır

8. "#gesan 360 MW Depolamali Güneş Enerjisi üretimi yaklaşık MW basina 150.000$ getiri sağlayacak yani yillik en az ~54.000.000 $ ilave getiri demek, tabi diğer şirketlerin depolamali res ve ges kurulumlari da bu sektörü çok hareketlendirecek #gesan da hikaye bitmeyecek. #xu100"

twitter da biri şöyle bir şey yazmış. eğer bu şekildeyse gesan payına düşecek para 17 milyon$. bence iyi para zira biz 2021 yılının tamamında 41 milyon$ faaliyet karı elde etmiştik.

Sayfa 164/901 İlkİlk ... 64114154162163164165166174214264664 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •