Sayfa 388/1011 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,097 - 3,104 arası.

Konu: Viop XLVI

İmam ın oğlu
    CHP nin adayı değildir
    CHP ile uzaktan yakından ilgili değildir.
    Merkezi modern sıradan bir iş adamıdır..
    Orta yol siyasetçi olabilir ancak..
    Ama reisi yenecek karaktere ve söyleme sahiptir....
    İki kere istanbulda yenmiştir..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Mansur Yavaş gerçek manada bir hizmet adamı, dürüst ve çalışkan.Park, bahçe işlerini yaparken gösteriş yapmıyor, göz boyamıyor. En önemlisi Ankara'nın yıllarca ihmal edilen alt yapı sorununa el atıyor. Bir belediye başkanı için riskli işler. Millet bunları görmez. İhaleleri kamuya açık bir şekilde yapıyor. Vs. Normal şartlarda kesinlikle mükemmel bir cumhurbaşkanı olur. Dediğim gibi normal şartlar altında... Eğer aday olursa rakibi kesinlikle tüm medya ve devlet gücüyle Mansur Yavaş 'ı ezmeye çalışıcaktır. Cevap verene kadar atı alan Üsküdar' ı geçer. Rte ile dişe diş mücadele edecek şu aşamadan sonra Ekrem İmamoğlu' dur. "Yok şöyle ,yok böyle.." diyen komplo teorisyenlerine gülün geçin...

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Benim bildiğim aday olabilir..
    Daha ceza yargıtayda onanmadı...
    Ama seçimden evvel jet hızı ile onama bekliyorum..
    Ne diyoruz burada senelerdir..

seçim olmaz..
    seçimi kaybetmez..
    seçimle gitmez..

Hep yazdım..
    AKP nin en çok korktuğu İmamoğlu idi..
    Devamlı üzerine oynadılar..Sosyal medyada ekşi de falan devamlı bir karalama kampanyası yürütüldü..
    Dikkat edilirse Mansur başkanı ağızlarına bile almadılar..
    KK zaten geç..
    İmamoğlunun önünü tıkadılar gibi bişi..
    KK nun karşına ben çıksam alırım..
    Mansur ise RTE karşısında çok pasif kalır...
    Seçim sath-ı mahalinde çiğ çiğ yer reis ..

Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    hiç bir engel yok ..tek engel 1 ay içinde mahkeme kararına karşı imamoğlu , kararı istinafa götürmezse !!! karar kesinleşir.....istinafı var, yargıtayı var. genelde bu süreçler en az 3 yıl
    Zaman ayırıp vermiş olduğunu cevaplar için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. minorde 1-5 dk grafikte sabah başlayan tepki itkisel değil bence (wave2 timing de yetersiz zaten) .. yani düzeltme kalıbı belirecek wave2 için.... bence ideal wave2 sonu cuma kapanışa yakın da pztesi olabilir ...ideal kalıp kombinasyon.. (dünkü dibi aşağı kırar mı ? sanmam yeni tepe dahi yapablir ama onuda sanmam) -8 aralık seans dibi aşağı kırılmadıkça bu senaryoda bullishim- ... tabiki herşey olası ciddi yanılabilirim .. kısmet ..

sp gönderdiğim sayımlarda kombinasyonun son halkası üçgenin c dalgası için düşebilir... c oluşmuş dahi olabilir orada çember daralıyor .. sonrasi ciddi bull bence d ve e minik dalgalar beklenir (tabiki kombinasyonun son halkası üçgen ise )
    xauusd dün göndermiştim .. 2-4 kırıldı aşağıya bu durumda beklenen bearish piyasadır .. (genelde terminal varsa 3 ve 5 ve 2 ve 4 yanıltabilir ....biraz daha düşerse netleşebilirim .. -yani her 2 ve 4 ihtimalini aşağı kırmalıki netleşeyim-)

dalga cephesinde bunlar var bende ..180° yanılma ihtimalim gayet yüksektir..
    Son düzenleme : SEL; 15-12-2022 saat: 13:01.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. Dolarda yukarı yönlü bir hareket olabilü artıkın... Borsa dolar bazlı düşer artık ama tl bazlı hareket farklı olabilüüü...

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    index tıkandı zasayı alması lazım..kaldırmak içinde bir haber mesela....
    patronun gözü satışta zor orda...

fırsat kolluyor çakayım diye...

geçen 115 ten satmıştı sanırım...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Badem bofasının gücü bu kadar neyi aldıklarını onlarda bilmiyor 1,5 ay var bilançolara , 5 ay var seçime
    millete algı oluşmuş borsa hep yukarı 2 gün %10 aşağı gelsin millet başlar başka seneryolar yazmaya.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    patronun gözü satışta zor orda...

fırsat kolluyor çakayım diye...

geçen 115 ten satmıştı sanırım...
    akçay doğru olanı yapıyor SPK nın yapamadığını yaptı o röportajı tam okumayan ve yatırım yaptığını sanan adam dolu .
    2023 de karlarında düşme olacağını belirtiyor bu çoğu şirkette olacak sandalye masa satan tahtalar bile 25-30-40 olmuş
    piyasayı RESET leyecekler ama ne zaman.O zaman çok baklava parası kazanacaz
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 388/1011 İlkİlk ... 288338378386387388389390398438488888 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •