Sayfa 659/993 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    ABD'de nasil yapiliyorsa oyle.

Suc isleyen burokrati mahkum ettigi zaman 20-25 yillik kamu hizmetini da yakiyor, emeklilik hakkini yok ediyor.
    Eger katili, teroristi idam etmezseniz, burokrati da kazanilmis haklarindan arindirmazsaniz onunu alamazsiniz.
    Adami Sirnak'a surmekle duzelmez bu isler.
    getirdiğiniz her yeni kural veya kanun bundan sonraki sürece etkendir
    bundan önce yapılanlar, kişiler görevdeyken hasıl olan kanunlar çerçevesinde değerlendirilir
    ayasofyanın derdi bu pisliği nasıl temizleyeceğiz mevcut düzenleme ve kanunlarla..

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    getirdiğiniz her yeni kural veya kanun bundan sonraki sürece etkendir
    bundan önce yapılanlar, kişiler görevdeyken hasıl olan kanunlar çerçevesinde değerlendirilir
    ayasofyanın derdi bu pisliği nasıl temizleyeceğiz mevcut düzenleme ve kanunlarla..
    Gayet kolay, Suriyeli'ye 9 cocugu icin odenen aile yardimini kaldirirsan, sade bir T.C. vatandasi gibi yasamaya mecbur edersen adam gider, Isvec'e filan iltica eder, buralarda kalmaz.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gayet kolay, Suriyeli'ye 9 cocugu icin odenen aile yardimini kaldirirsan, sade bir T.C. vatandasi gibi yasamaya mecbur edersen adam gider, Isvec'e filan iltica eder, buralarda kalmaz.
    ayasofya diyor ki bugüne kadar yerleştirilen akp kadrolarını nasıl temizleyeceksin.?
    sizin cevap başka bir sorunun cevabı, muhalefet çalıntı sorularla memuriyete
    yerleştirilenleri temizleyemez ilk 5 sene, bırakın diğer yollardan memuriyete alınanları..

4. Kanada, sozum ona insan haklari sampiyonu gecinir.

Jamaika'li bir cifti ulkelerine sinir disi etmisti, Kanada'da dogmus 4 cocuklari olmasina ragmen.

Simdi merak edeceksiniz, nasil yapti.

Adamlari yargiladi, mahkeme, su tarihe kadar Kanada'yi terk edin diye bir karar verdi.

O tarihte cikmadiklari icin tutukladi, polis zoruyla da ucaga bindirdi.

Ya cocuklar dediler, devlet onlara da cevap verdi, onlara biz bakariz.

5.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya diyor ki bugüne kadar yerleştirilen akp kadrolarını nasıl temizleyeceksin.?
    sizin cevap başka bir sorunun cevabı, muhalefet çalıntı sorularla memuriyete
    yerleştirilenleri temizleyemez ilk 5 sene, bırakın diğer yollardan memuriyete alınanları..
    Oyle bir temizler ki sasar da kalirsiniz.

Size baska cevap vermedim, yollardan birinin ornegiydi o.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Oyle bir temizler ki sasar da kalirsiniz.

Size baska cevap vermedim, yollardan birinin ornegiydi o.
    ayasofyadan alıntı yapıp adamın sorusundan apayrı bir konuyu çözüm olarak sunmak ta ilginç tabii..

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İlaveten;
    Buradaki tayfanın çoğunun evi, arabası var. Bistte hissesi bankada mevduatı, Yatırım fonu falan var.
    Şerro , camdaki kız, sarı gacı portföyün bir parçası olarak hizmet ediyor.
    Hatta biri var burada billuruna kripto alıyor.
    Zarar edip, zararım devede kıl kadar demişti.
    [emoji3]
    Zengin tayfa burası desene geçen sene borsada evi arabası olmayanların şimdi yatı katı oldu.. burada baya baya full+full dolarda olanlar vardı nerede o crash tayfası ?

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofyadan alıntı yapıp adamın sorusundan apayrı bir konuyu çözüm olarak sunmak ta ilginç tabii..
    Sabaha kadar izledim okudum araştırdım. Düşündüklerimi edindiğim izlenimleri yazıp yazıp sildim. Aym den tutun vs vs. Olaylar planlar hesaplar. Çok kolay olmayacak. Burada ihmal merhamet hoşgörü bile olmamalı.

Sayfa 659/993 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •