Sayfa 662/993 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Doları neylen çakılı tutuyorlar devamlı bu seviyelerden,bedevi Parası ile olmaz bu is,ileriye yıgınlarlan borç birikiyor,gelecekte çok kötü fitili ateslenmis bomba gibi
    Refaba abi açıklanmadı sanırım ama gaz paralarını putin ertelemiş başka türlü rezerv artışına bende anlam veremedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Fitch: Türk bankalarının riskleri makro ekonomik belirsizlik ve politik müdahaleler ile arttı

Fitch: Türkiye'nin makroekonomik ve finansal istikrarına yönelik riskler yüksek enflasyon karşısında para politikasının gevşetilmesi, artan küresel faizler ve politika belirsizliği nedeniyle artıyor

Fitch: Bu durum Türk bankacılık sektörü için görünümünü kötüleştiriyor, bankacılık sistemine devlet müdahalesi olasılığını artırıyor
    - Bankaların kredi profilleri hükümetin politika ajandasındaki makroihtiyati düzenlemelere karşı hassaslar
    Bunu belirtmelerine gerek yok,iktidar herseyi biliyor,iktidarın isi bomba düzeneinin ayarı ile oynamak Patlamaması için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,383
     Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Refaba abi açıklanmadı sanırım ama gaz paralarını putin ertelemiş başka türlü rezerv artışına bende anlam veremedim
    Ben ekonomistim,bunların kafası basmazzz'a sormak lazım,oda bu devrede sorabilirsen,abbas yolcuda son nasıl bitecek onu merak ediyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Sadece gaz paraları petrol değil muhtemelen Putin RTE nin kazanması için altında vermiş olabilir. Bu savaş bitti diyelim çok büyük fatura çıkar bu Putinin bitmesi Rus halkının sıkıntıya düşmesi demektir. Biz olduğumuz sürece nefes alır ve Avrupa diz çöker umudu var. İyi tek adamın illegal herşeyi yapabileceğini aşağı yukarı tahmin etmek zor değil.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Gaz faturaları da halının altına süpürüldü.
    Halı iyice havaya kalktı. Altında neler varsa artık.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Ben ekonomistim,bunların kafası basmazzz'a sormak lazım,oda bu devrede sorabilirsen,abbas yolcuda son nasıl bitecek onu merak ediyoruz
    Seçimde bir sürü kasıtlı hata olur yenilenir. Sene sonunu buluruz sonrada tası tarağı toplayıp giderler yurtdışına. Şuan onları seçim ile kolay kolay gönderemezsin bu kadar yetki var. Bütün kurumlar partili militanlar ile dolu.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçimde bir sürü kasıtlı hata olur yenilenir. Sene sonunu buluruz sonrada tası tarağı toplayıp giderler yurtdışına. Şuan onları seçim ile kolay kolay gönderemezsin bu kadar yetki var. Bütün kurumlar partili militanlar ile dolu.
    bu 6'lı masa kimi gönderecek daha yeni açıklama yapıldı, istanbul sözleşmesinde mutabakata varılamıyor diye.
    bunların bir de iktidara geldiğini düşünün, sağcı zihniyet böyledir kadınlarla ilgili bu kadar hassas dönemde bile anlaşma yok diyebiliyorlar, bari bir müddet sussaydınız..

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    bu 6'lı masa kimi gönderecek daha yeni açıklama yapıldı, istanbul sözleşmesinde mutabakata varılamıyor diye.
    bunların bir de iktidara geldiğini düşünün, sağcı zihniyet böyledir kadınlarla ilgili bu kadar hassas dönemde bile anlaşma yok diyebiliyorlar, bari bir müddet sussaydınız..
    Bu aralar Hüseyin baş da sürekli Meral ablanın yanında gibi bir görünüm var nasıl bir ortak payda da buluştular merak ediyorum.

Sayfa 662/993 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •