Originally Posted by
Future1905
Sen büyüyü bir kere bozdun kwon kardeş burda seninle beraber 150 lerde beraber yazdık ele verecek diyen çakallar çukallarla mücadele ettim bana ceza verdiler 10 gün sonra bir geldim ki hisseleri satmışsın ilk baştada dedim 135 maliyetli 20.000 lottan 1 lot bile satmadım tabanda gördüm satmadım - gördüm gene satmadım 500 dedim ağzımdan çıktı birkere 500 e kadar satmayacağım
Dostum bu hısse oraları rahat görecek,, ama düşün bugün kap gelmese pazartesı çok rahat 270 ler gelecek sağlıklı olan da bu , hıssenın gıdebılmesı için bu hareketlerı yapması gerek ,, yoksa şişer hısse bır süre sonra tekeri patlamış kamyon gıbı yokuş aşağı gelır , pazartesı dırek tavan açar muhtemel zaten tavan 316 ,, sonrasında ılk zirveye kadar gidebılir,,, belkide pıyasa 400 e kadar zorlar ancak sonrası yok benım için ben ondan sonrasında olmam ,, ama malesef sert tavanlar dıkkat çekecektır ,, ınşallah durmadan duraksamadan 1000 ler de gelir ama bu ihtimal benim için yüzde bir bıle değil !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri