Sayfa 74/256 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. Herkesin kendi tercihi ama Alfas'ı al/sattan çok uzun zamandır beklediğim uzun vadeli tutulacak bir bebek hisse olarak değerlendiriliyorum.Yapılan araştırmalarda önümüzdeki 10 yılda en hızlı büyüyecek enerji alt sektörü olarak güneş enerjisi gösterilmekte. Porföyde Uzun vadeli yer verilmesi gereken hisselere inanan bir yatırımcı olarak benim için çok önemli bir fırsat olarak görüyorum. Hisse alırken kazanılıyor.Maliyetim 165. Kademeli alımla 200 Maliyeti sınır olarak belirledim YTD. Tüm ortaklara bereketli kazançlar...

2. Kesinlikle dostum ,, bu şirketlerı uzun vade tutanlar asla zarar etmez, !!

Alıntı Originally Posted by Düşeni kıran Yazıyı Oku
    Herkesin kendi tercihi ama Alfas'ı al/sattan çok uzun zamandır beklediğim uzun vadeli tutulacak bir bebek hisse olarak değerlendiriliyorum.Yapılan araştırmalarda önümüzdeki 10 yılda en hızlı büyüyecek enerji alt sektörü olarak güneş enerjisi gösterilmekte. Porföyde Uzun vadeli yer verilmesi gereken hisselere inanan bir yatırımcı olarak benim için çok önemli bir fırsat olarak görüyorum. Hisse alırken kazanılıyor.Maliyetim 165. Kademeli alımla 200 Maliyeti sınır olarak belirledim YTD. Tüm ortaklara bereketli kazançlar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3. En çok tahtacinin sert hareketlere fırsat vermemesi ve gap boşluğu vermeden kademeleri doldura doldura fiyat yapmasi hoşuma gitti. Mesala bugün son dk kadar taban yaptırmadı. Tavan yaparken de aynı şeyi yapıyor. Gözüme girdin sayın tahtacı.

4. Yıne ıddaalı konuşmalar başlamış. ,hısseye yukarı yönlü trent kazandıracağı aşıkar !! Ancak bugün tabana malı yığan ana kurum denız yatırımdı buda kenarda dursun !!satan alan kurum genelde pek önemli değildir benım için ,, ama zaman zaman değerlendirmekte fayda var !!

Bu haber olumlu ancak onumzdekı hafta volatıl hareketler artar , SPK da bunu dıkkate alırsa tek fıyat gündeme gelir , olursa düşüşler daha sert olur !! Dağıtılan malın toplanması lazım ,, dün ve bugün çok mal verıdlı pıyasaya ,,, !!

Sermaye artışı vs ile maksimum gudebıleceğı aralık 1000/1500 TL arası ama bu potansıyelı de bır ayda gelmez 6ay 1 yıl aralığıdır maksımum ,,

Coşkulu arkadaşların dediği gıbi iki hafta sonra 1000 TL olursa sonrasında bu hısse nereye gıdecek veya o fıyattan kıme satarsın bu malı !!! O nedenle yol uzun tavanlarda tabanlar da çok olacak !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Sen büyüyü bir kere bozdun kwon kardeş burda seninle beraber 150 lerde beraber yazdık ele verecek diyen çakallar çukallarla mücadele ettim bana ceza verdiler 10 gün sonra bir geldim ki hisseleri satmışsın ilk baştada dedim 135 maliyetli 20.000 lottan 1 lot bile satmadım tabanda gördüm satmadım - gördüm gene satmadım 500 dedim ağzımdan çıktı birkere 500 e kadar satmayacağım
    Dostum bu hısse oraları rahat görecek,, ama düşün bugün kap gelmese pazartesı çok rahat 270 ler gelecek sağlıklı olan da bu , hıssenın gıdebılmesı için bu hareketlerı yapması gerek ,, yoksa şişer hısse bır süre sonra tekeri patlamış kamyon gıbı yokuş aşağı gelır , pazartesı dırek tavan açar muhtemel zaten tavan 316 ,, sonrasında ılk zirveye kadar gidebılir,,, belkide pıyasa 400 e kadar zorlar ancak sonrası yok benım için ben ondan sonrasında olmam ,, ama malesef sert tavanlar dıkkat çekecektır ,, ınşallah durmadan duraksamadan 1000 ler de gelir ama bu ihtimal benim için yüzde bir bıle değil !!

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dostum bu hısse oraları rahat görecek,, ama düşün bugün kap gelmese pazartesı çok rahat 270 ler gelecek sağlıklı olan da bu , hıssenın gıdebılmesı için bu hareketlerı yapması gerek ,, yoksa şişer hısse bır süre sonra tekeri patlamış kamyon gıbı yokuş aşağı gelır , pazartesı dırek tavan açar muhtemel zaten tavan 316 ,, sonrasında ılk zirveye kadar gidebılir,,, belkide pıyasa 400 e kadar zorlar ancak sonrası yok benım için ben ondan sonrasında olmam ,, ama malesef sert tavanlar dıkkat çekecektır ,, ınşallah durmadan duraksamadan 1000 ler de gelir ama bu ihtimal benim için yüzde bir bıle değil !!
    Abi ne acelemiz var ya durmadan gelmez öyle bir dünya yok zaten şurda düşe kalka gidelim dediğim zamanlar çok uzun değil 2023 Mart 3 ay sonra bekliyorum 500 TL yi 3 ayda yğzde 300 kazanç kim kime kazandırıyor ne gerek var abuk sabuk hergün al sat al sat manyak oluyor beyin şimdi mis gibiyim şirkete güvenmişim bilanço orada fabrika orada kafam rahat

7. Ben bu hıssede ıkı mılyon cıvarı para kazandım ,, Benden alan benden fazla kazansın ,, borsada fırsatlar bıtmez ,, yeterki sen durman gereken yerı bil !!!

8.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Abi ne acelemiz var ya durmadan gelmez öyle bir dünya yok zaten şurda düşe kalka gidelim dediğim zamanlar çok uzun değil 2023 Mart 3 ay sonra bekliyorum 500 TL yi 3 ayda yğzde 300 kazanç kim kime kazandırıyor ne gerek var abuk sabuk hergün al sat al sat manyak oluyor beyin şimdi mis gibiyim şirkete güvenmişim bilanço orada fabrika orada kafam rahat
    Dostum düşüşlerde etkılenmem moral bozmam dıyorsan elbette kı yapılması gereken o ,, ama maleseff ben etkılenıyorum !!! Bırde sert hareketlerde marjlar büyük oluyor onu kaçırmakta benı bıraz uzuyor ,,, gönlünce olur umarım !!!

Sayfa 74/256 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •