Sayfa 70/166 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon
Arama sonucu : 1327 madde; 553 - 560 arası.

Konu: Foreks Viop ve Mutluluk

Bir iş teklifi aldım. Eğer ki geçersem full İngilizce konusucam

Çok istiyorum lakin şu an çalıştığım yere de uzun yillar icin söz vermiş bulunmaktayım.. Söz vermek çok bağlayıcı birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazım. Şu an içim içimi yiyor..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Bir iş teklifi aldım. Eğer ki geçersem full İngilizce konusucam

Çok istiyorum lakin şu an çalıştığım yere de uzun yillar icin söz vermiş bulunmaktayım.. Söz vermek çok bağlayıcı birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazım. Şu an içim içimi yiyor..
    İade-i Ziyaret

Çok iyi olmuş. Profesyonel hayatta "sadakat" duygusu gereksiz. Kendinizi suçlu hissetmeyin bence. Şu anki iş yeriniz TP olsun diye kendiniz SL olmayın derim

Ama iyi analiz edin ... ve "fundementalist" olun. Gerekirse oturup bir kağıdı ikiye bölüp avantaj-dezavantajları yazın, sonra sizin için çooook önemli olan 2 kişiye (anne-baba-kardeş falan) danışın...

Hepsinden olumlu not çıkarsa Allah Kerim diyip düz gidin...

Ben olsam öyle yaparım...

Selamlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    ... Bir iş teklifi aldım. Eğer ki geçersem full İngilizce konusucam.....
    Yurtdışı mı? :O

Selim bey iadei ziyaret demişsiniz çok güldüm Hakikaten öyle oldu vallahi resmen komsu olduk

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    İade-i Ziyaret

Çok iyi olmuş. Profesyonel hayatta "sadakat" duygusu gereksiz. Kendinizi suçlu hissetmeyin bence. Şu anki iş yeriniz TP olsun diye kendiniz SL olmayın derim

Ama iyi analiz edin ... ve "fundementalist" olun. Gerekirse oturup bir kağıdı ikiye bölüp avantaj-dezavantajları yazın, sonra sizin için çooook önemli olan 2 kişiye (anne-baba-kardeş falan) danışın...

Hepsinden olumlu not çıkarsa Allah Kerim diyip düz gidin...

Ben olsam öyle yaparım...

Selamlar
    Evet gelelim bu konuyu. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim

İnsan ilişkilerinde sadakati severim. İş hayatı da bir insan ilişkiisidir dolayısıyla şart. Sıkıntım söz vermiş olmam. Keşke uzun vadeli konuşmayıp zamana bırakalım deseymisim. Sorumluluk almazdım.

Şu an ki isim gerçekten iyi.. Patronum bana karşı çok kibar. Maasim da tatmin edici. Fakat benim bir İngilizce konuşma hayalim var. Bu yüzden heyecan yaptım. Teklif aldığım yer ile İngilizce yazışmak bile çok hoşuma gitti.. Ve inanılmaz bir frekans yakaladık. Gönlüm orda..

Bırakmam mümkün değil soyledim ama yine de bu haftasonu bir görüşmeye çağırdılar. Beni ikna etmek için değil frekans yakaladık.. Yuzyuze tanışıp gorusmek için..

Belki beni kovarlar çalıştığım yerden buraya gecerim bilmiyorum Bir umut işte..

Kovulacak gibi de değilim ya arı gibi çalışıyorum..

Kısmet

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Selim bey iadei ziyaret demişsiniz çok güldüm Hakikaten öyle oldu vallahi resmen komsu olduk
    Çaya gelmiştim ama kapı duvar. Geri döndüm sonra.

Yerli muz aldım tonlarca. Salata gibi doğrayıp üstüne çikolata sosu döktüm. Kendi çayımı kendim yaptim ve hepsini bitiridim.

Yurtdışına mi gidecekmişsiniz???

Ben hep sadık bir insan oldum.. Bana sadık olmayanları da her zaman affettim. Üstün değilim kimseden. Sadece ben sadakati vefayı seviyorum..

Yok yurt disi değil. Selim bey benim şehir dışında müdürlük gorevim oldu onu bile yapamadım İstanbula geri döndüm. Minik kankam var ayrılmam mümkün değil

Sayfa 70/166 İlkİlk ... 2060686970717280120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •