Bir iş teklifi aldım. Eğer ki geçersem full İngilizce konusucam
Çok istiyorum lakin şu an çalıştığım yere de uzun yillar icin söz vermiş bulunmaktayım.. Söz vermek çok bağlayıcı birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazım. Şu an içim içimi yiyor..
Bir iş teklifi aldım. Eğer ki geçersem full İngilizce konusucam
Çok istiyorum lakin şu an çalıştığım yere de uzun yillar icin söz vermiş bulunmaktayım.. Söz vermek çok bağlayıcı birsey.. Hiçbir zaman söz vermemek lazım. Şu an içim içimi yiyor..
İade-i Ziyaret
Çok iyi olmuş. Profesyonel hayatta "sadakat" duygusu gereksiz. Kendinizi suçlu hissetmeyin bence. Şu anki iş yeriniz TP olsun diye kendiniz SL olmayın derim
Ama iyi analiz edin ... ve "fundementalist" olun. Gerekirse oturup bir kağıdı ikiye bölüp avantaj-dezavantajları yazın, sonra sizin için çooook önemli olan 2 kişiye (anne-baba-kardeş falan) danışın...
Hepsinden olumlu not çıkarsa Allah Kerim diyip düz gidin...
Ben olsam öyle yaparım...
Selamlar
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Selim bey iadei ziyaret demişsiniz çok güldümHakikaten öyle oldu vallahi resmen komsu olduk
![]()
Evet gelelim bu konuyu. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim
İnsan ilişkilerinde sadakati severim. İş hayatı da bir insan ilişkiisidir dolayısıyla şart. Sıkıntım söz vermiş olmam. Keşke uzun vadeli konuşmayıp zamana bırakalım deseymisim. Sorumluluk almazdım.
Şu an ki isim gerçekten iyi.. Patronum bana karşı çok kibar. Maasim da tatmin edici. Fakat benim bir İngilizce konuşma hayalim var. Bu yüzden heyecan yaptım. Teklif aldığım yer ile İngilizce yazışmak bile çok hoşuma gitti.. Ve inanılmaz bir frekans yakaladık. Gönlüm orda..
Bırakmam mümkün değil soyledim ama yine de bu haftasonu bir görüşmeye çağırdılar. Beni ikna etmek için değil frekans yakaladık.. Yuzyuze tanışıp gorusmek için..
Belki beni kovarlar çalıştığım yerden buraya gecerim bilmiyorumBir umut işte..
Kovulacak gibi de değilim ya arı gibi çalışıyorum..
Kısmet![]()
Ben hep sadık bir insan oldum.. Bana sadık olmayanları da her zaman affettim. Üstün değilim kimseden. Sadece ben sadakati vefayı seviyorum..![]()
Yok yurt disi değil. Selim bey benim şehir dışında müdürlük gorevim oldu onu bile yapamadım İstanbula geri döndüm. Minik kankam var ayrılmam mümkün değil![]()
Yer İmleri