Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,529 - 3,536 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu foks tivi kadar abartan kanal yok 140-150 tl ye den aşağı peynir yok derler aynı yerde bugün bende geçtim 90 tl aşağıdaki ezine peynir vardı acaba 190 tl ye lüks trakya eski kaşarını mı zannediyor beyaz peynir emin değilim
    90 liraya kültür peyniri olur ancak.. klasik ezine tarzı min 150 den başlıyor..

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Onlar peynir değil de ondan.

İçindeki yağı çek al, içine margarin ve peynir aroması bas. 90 TL ye ezine diye sat.

Hatta ne uğraşacaksın yağıyla sütüyle. Direkt kuru süttozu kullan. Maliyeti çok daha düşük olur.

İşte bunları peynir diye alıyoruz da onlar peynir değil.

Adamlar onun için 140-150 den aşağı peynir yok diyorlar.

Ayrıca 190 a lüks trakya eski kaşarı bulabiliirsen bize de haber et. (Tabi ki gerçeği olacak. Yoksa bimdeki eski trakya kaşarı da 190 tl/kg)
    kutuda su içinde olanlar kültür peyniri.. dinlendirmeden hızlıca piyasaya sürerler..daha ucuz olur..
    klasik ezine mayalı 3-6 ay dinlendirilir..haliyle pahalı..

3. Fiyata şaşıranlar Eminönü durağına 1 dakika mesafedeki şarküterilere bakabilir aldığım peynir tam şaraplık mezelik rakılık peynir her yiyen sorar ucuz yumuşak ve aşırı tuzlu değil kupkuru semsert bir peynir .

Ben fiyat tartışmak için yazmadım foks TV aynı yerde çekim yapıp abarttığını belirtmek için yazdım

4. https://kataloglar.metro-tr.com/2-21...genel/page/2-3

Metro markette de 110 tl ye var satışta şu anda

Sonuçta metro üç harfli ucuz markette değil

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu foks tivi kadar abartan kanal yok 140-150 tl ye den aşağı peynir yok derler aynı yerde bugün bende geçtim 90 tl aşağıdaki ezine peynir vardı acaba 190 tl ye lüks trakya eski kaşarını mı zannediyor beyaz peynir emin değilim
    Hacı ezine peyniri budur bundan başka da TR de ezine peyniri yoktur.

Senin yediğin de elbette peynir. Ama ezine değil. Afiyet olsun gene de...

Peynir için tık tık

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Fox baydı zaten. Sürekli aynı haberler. Genelde bakırköy civarında geçiyor.
    Peynir konusuna gelirsek. Peynir yemekten keyif alan biriyim. Hangi çeşidini bulsam denerim. Teoride peynirlerin bekleme süresi olduğu için 90 TL’ye peynir olur. Ama pratikte 90 lik peynir almam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku

Ayrıca 190 a lüks trakya eski kaşarı bulabiliirsen bize de haber et. (Tabi ki gerçeği olacak. Yoksa bimdeki eski trakya kaşarı da 190 tl/kg)
    Hele birde manda sütünden olsun dersek

Kilo 765 TL

https://www.macrocenter.com.tr/napol...ri-kg-p-9ed4fe

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Hele birde manda sütünden olsun dersek

Kilo 765 TL

https://www.macrocenter.com.tr/napol...ri-kg-p-9ed4fe
    Menşei ülke Türkiye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 442/1001 İlkİlk ... 342392432440441442443444452492542942 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri