Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5982 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rıza'nın şöyle bir plan kurguladığını düşünüyorum: 1-Önce iyi bir bilanço ile işlerin düzeldiği izlenimini yarat(yapıldı),2-sonra sosyal medyada,borsa sitelerinde paralı silahşörlere hisseyi övdürt( çok yapıldı) ,3-yükselen hisse fiyatından satış yap finansman sağla (yapıldı),4-yeni satışla hem şirketteki sahiplik oranını düşür hem finansman sağla(sıradaki),5-kötü bir bilanço açıkla böylece satışlarla düşen hisse fiyatını biraz daha düşür,6- yüksek oranlı bir bedelli açıklayıp hisse fiyatını iyice dibe çek,7- elde ettiğin finansman ile hisse fiyatı yerlerde süründüğü için KY'nın doğal olarak ilgi göstermeyeceği bedelli hisseleri hepsini al,8- böylece %25 e düşmüş olan şirket sahipliğini operasyon öncesi %51 den operasyon sonrası %80 e çıkar...

2.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Rıza'nın şöyle bir plan kurguladığını düşünüyorum: 1-Önce iyi bir bilanço ile işlerin düzeldiği izlenimini yarat(yapıldı),2-sonra sosyal medyada,borsa sitelerinde paralı silahşörlere hisseyi övdürt( çok yapıldı) ,3-yükselen hisse fiyatından satış yap finansman sağla (yapıldı),4-yeni satışla hem şirketteki sahiplik oranını düşür hem finansman sağla(sıradaki),5-kötü bir bilanço açıkla böylece satışlarla düşen hisse fiyatını biraz daha düşür,6- yüksek oranlı bir bedelli açıklayıp hisse fiyatını iyice dibe çek,7- elde ettiğin finansman ile hisse fiyatı yerlerde süründüğü için KY'nın doğal olarak ilgi göstermeyeceği bedelli hisseleri hepsini al,8- böylece %25 e düşmüş olan şirket sahipliğini operasyon öncesi %51 den operasyon sonrası %80 e çıkar...
    Bu hikayenin sonunda bedelli sermaye artırımı olacağı çok net gibi.

Çünkü satıştan elde edilen gelir sirkete ilk etapta sermaye avansi olarak verilebilir. Bu da ileride sermaye artışı yapilacaginin net bir isaretidir.

Sermaye artiriminin ne kadar olabileceğine gelirsek, elde edilen nakit ve Akca holdingin kalan pay oranina göre bir tahminde bulunursak %400-500 e kadar olabilir. Tabi ki primli sermaye artışı veya tahsisili sermaye artışı ihtimali de her zaman var.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Planlardan biri bu olabilir, burda da şöyle bir soru işareti var,

Böyle bir plan varsa ilk satışı taban taban yapmak yerine çok rahat daha yüksek fiyatlardan yapabilirdi..

Bu izin talebi içinde %10 a kadar izin almadan rahatlıkla daha yüksekten yapabilirdi..

Burda hisse fiyatını indirme niyeti var ama kendi hisselerini de satabilecegi fiyata göre iskontolu satma durumu var bunu neden yapıyor bu sorunun cevabı önemli ..?

CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nicom41 Yazıyı Oku
    Planlardan biri bu olabilir, burda da şöyle bir soru işareti var,

Böyle bir plan varsa ilk satışı taban taban yapmak yerine çok rahat daha yüksek fiyatlardan yapabilirdi..

Bu izin talebi içinde %10 a kadar izin almadan rahatlıkla daha yüksekten yapabilirdi..

Burda hisse fiyatını indirme niyeti var ama kendi hisselerini de satabilecegi fiyata göre iskontolu satma durumu var bunu neden yapıyor bu sorunun cevabı önemli ..?

CPH2009 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler sayın nikom41,söylediğiniz %10 kuralını bilmiyordum.Ben daha önce eksikleri olduğu gerekçesiyle ret edilen 65 milyon hisse ile bağlantılı satış yaptığını düşünmüştüm ve mademki izin var neden yeni izin istiyor,yok izin yoksa sattığı 23 milyon küsür (%10 un altında bu oran)hisseyi nasıl sattı diye düşünüyordum.
    %10 satış sadece satış bildirimi zorunluluğu var demekki,izne gerek yok...şimdi taşlar yerine oturdu en azından bu konuda.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •