Arama sonucu : 4035 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarlarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    20 den çýkarým diyenler en son, sakýnlestýrýcý ýle forumdan ayrýldýlar. 20 biraz ucuk olmuþ
    20 uçuk rakammý? borsa 16 kez zirve tazeledi bu kaðýdýn zirvesi 29, güler zirveden %50 yukarý gitti, daha ne kdr gideceðide belirsiz ve siz rta ya 20 uçuk diyorsunuz, bende diyorum ki 60 üstü.

2. Ýnþallah bu arkadaþ haklý çýkar. Görünen de o aslýnda, ama bu tahta farklý iþler de yapabiliyor.

Bugün ucundan azýcýk GLRYH sattým, RTALB'e ekledim.
     Alýntý Originally Posted by decamercion Yazýyý Oku
    20 uçuk rakammý? borsa 16 kez zirve tazeledi bu kaðýdýn zirvesi 29, güler zirveden %50 yukarý gitti, daha ne kdr gideceðide belirsiz ve siz rta ya 20 uçuk diyorsunuz, bende diyorum ki 60 üstü.
    SM-M315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.

3.  Alýntý Originally Posted by decamercion Yazýyý Oku
    Haný 20 tl fýyatý bekleyecektýn, satýp kaçmýþsýn ? hayýrdýr ?

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alýntý Originally Posted by ÞAHONUN PUNGARI Yazýyý Oku
    Haný 20 tl fýyatý bekleyecektýn, satýp kaçmýþsýn ? hayýrdýr ?
    Yav o kdr lafý 174x lot içinmi ediyorum zannediyorsun uf ya.
    O kdr lot mal için býrak burda o kdr laf etmeyi þu sayfaya uðramam bile, býrak uðramayý sayfanýn varlýðýndan bile haberim olmaz )
    Dur daha 60 lardan satacaðýz, ams ben ara ara yukarýdan bir kýsmýný satar aþaðýdan yerine koyar, elimdekinin maliyetini sýfýrlarým..
    Mesela elimde 3 bin lottan fazla dgate var maliyeti 0 sýfýr, 4 bin lot almad var maliyeti sýfýr, 2 bin yataþ var maliyet sýfýr. Bunun gibi var iþte biraz. 3 ay sonra elimde 3 bin lot rta olacak sýfýr maliyetli.

5. 174.000 lot mu benmi yanlýs telafuz ediyorum , þayet öyle ise zaten 1 tavan veya yüzde 5 ile zaten 3000 lot rtalb olurdu elinizde sýfýr maliyetli.

Çözemedim sizi bi türlü

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •