Sayfa 485/1011 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop XLVI

1. İyi haftalar herkese.
    Cuma günü konuşmuştuk.

Sahol, Pay geri alımı için ayrılan fon yükseltilmiş .

SIRKETIMIZ YONETIM KURULU''NUN 16.12.2022 TARIHLI TOPLANTISINDA07.2016 VE 25.07.2016 TARIHLI DUYURULARI CERCEVESINDE BASLATILAN PAY GERI ALIM PROGRAMI KAPSAMINDA 3.250.000.000 TURK LIRASI''NA YUKSELTILMESINE,

-SIRKETIMIZIN CIKARILMIS SERMAYESININ YAKLASIK %5''INI TEMSIL EDEN 102.000.000 TL NOMINAL DEGERE SAHIP 10.200.000.000 ADET PAYA KADAR GERI ALIM YAPILMASINA12.2022 TARIHINDE SATISI GERCEKLESTIRILEN 40.801.463 TL NOMINAL DEGERLI 4.080.146.300 ADET PAYIN BU HESAPLAMADA INDIRIM KALEMI OLARAK DIKKATE ALINMASINA,

-GERI ALIM ISLEMININ, YAPILACAK ILK GENEL KURUL TOPLANTISININ GUNDEMINE ALINARAK, GENEL KURULDA PAY SAHIPLERININ BILGI VE ONAYINA SUNULMASINA,

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    maçta kural hatası var . fransa itiraz ederse maç tekrarlanır
    Oyuncu değişikliği sayısını diyorsan FIFAnin yeni kurallarına göre doğru yapıldı.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    ne demek değişmez olur mu öyle şey. fifa bu , kombi bacası değil . yarın tantanayı görürüz... alelacele sözlü açıklama yapmazlar zaten ... resmi olarak başvurularını yaparlar yarın , siz müsterih olun.
    İddia filan oynadın heralde... Yada madde kullanımından iptal oldun... İrrasyonel bir zihnin var dostum, destek al...

4. Emlak da kodeste sanırım...gece birisi kaşınmış, emlak da hak ettiği cevabı vermiş...sonra gitmiş vob24 topiğinde deniz hocaya sarmış...bunlara yeni nick ile tekrar yazma hakkı veren yönetim de büyük hata var.

yazıyı sil, 2 hafta ceza ver..sonra gelsin yine yazsın...normal hayatta ensesine vursan sesi çıkmayacak tipler, gelip burada ona buna sataşıyor.

kimse kusura bakmasın, bu tür sanal ortamlarda agresif hareketler yapan, sağa sola laf sallayan tipler gerçek hatatta eziğin tekidir bana göre...orada itilip kakılıp, gelip buralarda klavye delikanlılığı yapıyor işte.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5. Borsada hissesiz kalan deniz hocaya sarıyor galiba.

Arkadaşlar ben de ekonomistim, uzmanlık alanım da makroekonomi. 2004-2014 arası makro ekonomik beklentilerle hisse yatırımı yaptım, tabii ki az da olsa kazandım, batma vs bunlar sağlam yatırımcılar için uzak konular. Ama şunu da kabul ettim, borsalar "sadece" makro ekonomi temelli yatırım yapılan yerler olmamalı. Ekonomi bir bilimdir ve rasyonel adımlar atılır beklentisiyle projeksiyonlar yapılır.

Ama özellikle hisse piyasaları her zaman abartır, düşüşü de yükselişi de abartır. Asıl para da bu tür abartılarda kazanılıyor.

Lütfen deniz hocayı ve diğer ekonomistleri bu mantıkla dinleyin, sadece çizilen projeksiyonlara bakıp hisse pozisyonlarına karar vermeyin. Teknik analiz, hisse bazlı bilanço analizleri, para akımları, piyasa psikolojisi gibi pek çok etmen var, bunların hepsi az çok piyasa hareketlerine etki eder. Özellikle kısa vadede(1-2 ay) makro ekonomik beklentiler en az etkili unsurdur bile diyebiliriz.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. ekonomi bilim falan değildir, dünyayı talan ederek yağmalayarak bir ekonomik üstünlük kurmuş olan batılıların az gelişmiş 3.dünyalılara -bak bunları bunları yaparsan sen de bizim gibi zengin olursun" demek için ürettikleri bi safsatalar silsilesidir daha ziyade, zira arz ve talebin buluşarak fiyatı oluşturduğu o serbest piyasa söylemi sadece bir laboratuar ortamıdır, hiç bi zaman hiç bi yerde serbest piyasa yoktur, her zaman birileri piyasayı manipüle eder, her piyasayı, her ortamda..

falan diye başlayan bi cevap yazmak isterdim sana, cauti.. ama borsa başladı, işimize bakmak zorundayız, sana sonra cevap yetiştiririm

7. Yine yeniden
    Güzel bir başlangıç.
    Perşembe ve cuma
    Yükselişler satış fırsatı oldu.
    Fakat satışlar derinlemedi.
    Bugünde iyi başlıyoruz.
    X100 zirve bölgesinden başlayacak.
    Normal olan yukarı sert devam etmesi.
    Herkese hayırlı günler

SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

gunaydın yeni beklentimiz mehmet şiimşek mi???neden yukselioruz peki???

Sayfa 485/1011 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •