Sayfa 193/902 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 7215 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. yuri dostumuzu da en kısa sürede aramızda görmek istiyoruz...işin dışındaki bizler ile bizzat işin içinde olan birinin bilgileri aynı olamaz...geldiğinde bizi çok aydınlatacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. gesan baskı altında, forum sakin, kısacılar ,çorbacılar ,maceracılar umutlarını kestiler... hisseler inananların elinde toplansın bakalım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yuri dostumuzu da en kısa sürede aramızda görmek istiyoruz...işin dışındaki bizler ile bizzat işin içinde olan birinin bilgileri aynı olamaz...geldiğinde bizi çok aydınlatacaktır...
    sektörün içinden işi bilen biri fark yaratır gerçektende...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

günaydın herkese bol kazançlar..

saçma saçma hareketler izliyoruz şuan..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

son 3 gündür ky iyi alıyor...

hoş olmayan çok durum var...

bir grup hisseden ayrışamıyoruz o kadar düşmesekte ayrışamıyoruz...

info bankoff satışta...

ben hala sinirliyim de planıma devam ediyorum. yoksa kurumsal yatırımcıya hisse satışı diyip ertesi gün malı piyasaya satmak hoş bir şey değil.. daha önce de dedim kurnazlar

şimdi de europowerın full reklam pazarlama.. şurada anlatılan çoğu beklenti europowerın

6. En nefret ettiğim ralli türü, bankaları alıyorlar. Artık sürekli aptal bankaların yükselişini diğerlerinin de öküze bakar gibi baktığını izleriz.

Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    En nefret ettiğim ralli türü, bankaları alıyorlar. Artık sürekli aptal bankaların yükselişini diğerlerinin de öküze bakar gibi baktığını izleriz.
    1 ay boyunca izledik biz 60 larda gezerken... saçma bir döneme giriyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    1 ay boyunca izledik biz 60 larda gezerken... saçma bir döneme giriyoruz
    öyle görünüyor...o dönemi hatırlıyoruz...artık yükselişler buraya kadar dedirtecek kadar baskı olmuştu...

Sayfa 193/902 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •