Sayfa 205/902 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. işlem hacmi iyicene daralıyor...yatırımcılar da süzülüyor...kalanlar güçlü iradesi olanlar...buralardan da girenler gesanın geleceğine güvenenler...umuyorum ki artık kısa bir sürede tepkiler versin gesan...çok dinlendi izlenimi ediniyorum...heyecanlı ve kısacı yatırımcılar gesanı unuttu artık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işlem hacmi iyicene daralıyor...yatırımcılar da süzülüyor...kalanlar güçlü iradesi olanlar...buralardan da girenler gesanın geleceğine güvenenler...umuyorum ki artık kısa bir sürede tepkiler versin gesan...çok dinlendi izlenimi ediniyorum...heyecanlı ve kısacı yatırımcılar gesanı unuttu artık...
    aynen katılıyorum sabırlar iyice tukendi telegram sayfaları artık paso saydırma ile ilerliyor gene en seviyeli yer bizim sayfamız...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işlem hacmi iyicene daralıyor...yatırımcılar da süzülüyor...kalanlar güçlü iradesi olanlar...buralardan da girenler gesanın geleceğine güvenenler...umuyorum ki artık kısa bir sürede tepkiler versin gesan...çok dinlendi izlenimi ediniyorum...heyecanlı ve kısacı yatırımcılar gesanı unuttu artık...
    evet kısacı yani günlükçüler kaçtı neden dersen sevgili keko birbuçuk haftadır sürekli hep yek atmaktan tahtacı da bıkmalı ki güven gelsin kan kırmızı ile bu işler olmuyor ve yakışmıyor da kerataya biraz da düşeşlere başlasa mı ki
    kırmızı görmekten karanlık dama kapatılmış azgın bogaya döndük yeter gari demeli tahtacı
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

4.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    evet kısacı yani günlükçüler kaçtı neden dersen sevgili keko birbuçuk haftadır sürekli hep yek atmaktan tahtacı da bıkmalı ki güven gelsin kan kırmızı ile bu işler olmuyor ve yakışmıyor da kerataya biraz da düşeşlere başlasa mı ki
    sen de haklısın dostum...ama teknik olarak bir hisseden hep çıkışlar beklemek de hata...bırakalım biraz dinlensin...teknik seviyelere insin...inananlar ile inanmayanlar ayıklansın....sağlam yatırımcılar ile devam edilsin...gelecek gesanındır ama geleceğe ulaşmak için de sabır etmelidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. güzel bir haber herşeyi değiştirir...teknik çıkış marjları çok arttı...halka arz haberi veya daha başka güzel bir haber gesanı ateşleyebilir...sektör hisselerinin bir çoğu önemli düzeltmeler yaptılar...bu hikaye buralarda bitmemeli...bu düşüşleri hep düzeltme olarak gördüm...ama bir çok yatırımcının da sabırlarının azaldığını tahmin ediyorum...ben yine de kendim için sabır sabır sabır diyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Şöyle bir geriye dönüp bakmak lazım 50-60 arası ne kadar oyalanmış.
    Baktım ben de...
    2 ay 10 gün kadar oyalanmış.
    Sabır, sabır........
    24.11.2022 de ilk 300'ü görüşümüz.
    Daha 1 ay bile dolmadı....
    Sabırla koruk helva olacak.
    Sabır eden helvayı yiyecek.

7. gesanın yeni sloganı çatılar maviye bürünecek olmalı... sunjunior bu çatıları maviye boyatacak arkadaşlar...çok kalmadı önümüzdeki 3-5 ayda bunlar gerçekleşmeye başlayacak...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sen de haklısın dostum...ama teknik olarak bir hisseden hep çıkışlar beklemek de hata...bırakalım biraz dinlensin...teknik seviyelere insin...inananlar ile inanmayanlar ayıklansın....sağlam yatırımcılar ile devam edilsin...gelecek gesanındır ama geleceğe ulaşmak için de sabır etmelidir...
    kırmızı görmekten karanlık dama kapatılmış azgın bogaya döndük yeter gari demeli tahtacı
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 205/902 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •