Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8072 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum...

Sent from my C6903 using Tapatalk
    Ben boşuna nefes tüketiyorum galiba...

Bana ne ya...

Nasıl biliyorsanız öyle...

Uzman falan takmaz bu millet...

Herkes ekonomist, herkes muhasebeci...

2.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Bana ne ya...

ağabey ilk muhasebe dersimi baş hesap uzmanından almıştım.
    ne derse odur.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Bana ne ya...

İş bankası gibi cumhuriyet tarihinin gayrimenkul zengini bir bankanın dahi 4.4 milyar TL asıl hesaplara kayıtlı taşınmazı varsa diğer bankalarda bu rakam çok daha düşük demektir. Yani bankaların asıl hesaplarındaki gayrimenkuller ile ilgili yapılacak düzenlemeler dişe dokunur bir sermaye artışı sağlamaz.

Muhasebesel olarak tabii ki sizin söylediklerinize itirazımız olamaz. Biz biraz da öküz altında buzağı arıyoruz. Zira bankaların sizin nazım hesap diye tarif ettiğiniz hesaplarında çok fazla sayıda gayrimenkul var. Bu gayrimenkuller şu anki muhasebesel sistemde banka'nın malı olarak gözükmüyor, o nedenle bankalara ciddi bir yük. Halbuki bir şekilde bu gayrimenkuller asıl hesaplara sabunlansa bankaların sermayelerinde efektif olarak bir artış gözlemlenebilir.

Bu da bankaların daha çok kredi verebilmesi demek. Siz olaya normal ve nizami bakıyorsunuz, biz ise acaba bu tebliğ ile şapkanın neresinden hangi tavşan fırlayacak diye düşünüyoruz.

Zira içinde bulunduğumuz zamanlar olağanüstü zamanlar, her türlü içtihatın kuralın hiçe sayıldığı bir cümbüş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İş bankası gibi cumhuriyet tarihinin gayrimenkul zengini bir bankanın dahi 4.4 milyar TL asıl hesaplara kayıtlı taşınmazı varsa diğer bankalarda bu rakam çok daha düşük demektir. Yani bankaların asıl hesaplarındaki gayrimenkuller ile ilgili yapılacak düzenlemeler dişe dokunur bir sermaye artışı sağlamaz.

Muhasebesel olarak tabii ki sizin söylediklerinize itirazımız olamaz. Biz biraz da öküz altında buzağı arıyoruz. Zira bankaların sizin nazım hesap diye tarif ettiğiniz hesaplarında çok fazla sayıda gayrimenkul var. Bu gayrimenkuller şu anki muhasebesel sistemde banka'nın malı olarak gözükmüyor, o nedenle bankalara ciddi bir yük. Halbuki bir şekilde bu gayrimenkuller asıl hesaplara sabunlansa bankaların sermayelerinde efektif olarak bir artış gözlemlenebilir.

Bu da bankaların daha çok kredi verebilmesi demek. Siz olaya normal ve nizami bakıyorsunuz, biz ise acaba bu tebliğ ile şapkanın neresinden hangi tavşan fırlayacak diye düşünüyoruz.

Zira içinde bulunduğumuz zamanlar olağanüstü zamanlar, her türlü içtihatın kuralın hiçe sayıldığı bir cümbüş.
    Bravo[emoji122]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Bana ne ya...

Bora Yaşar hocam bankaların ,yeni görünen bu uygulamadan nasıl bir karı veya zararı olur .? Bu konuda paylaşacağınız bir fikriniz olursa okumak isterim. Teşekkürler

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,154
    Kalem oyunlarında hiç kimse Hokumetimizin eline su dökemez. Tuik, enflasyon, gsyh,gelir, gider amanın bir bakmışsın kişi başı gelir olmuş 20 bin dolar. Ahanda zengin olduk. ...
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •