3 milyon lotu haşrttıdan verdi.
3 milyon lotu haşrttıdan verdi.
Son derece garip hareketler var tahtada .Netameli 13 direncini nihayet kırdık ,18 e gidiyoruz derken Vakıfın vermesiyle hissede şu an bir mücadele var. Ne olursa olsun hareketin devam edeceği beklentimizdir.
45 dk da günlük hacim yaptı, birinden 3 milyonu aldı bu arada 10 larca stop u patlattı, dalda kalan son kuşları ürküttü diye düşünmekteyim.
Satış kurumsal ya da şirketin bir satışı ise çıkış bir süreliğine ertelenebilir.
Yatırımcı bunlara nasıl guvensın, tavanda 3 mılyondan , neredeyse eksıye getırdı. akşam brut cezası beklentım var.. YAZIKLAR OLSUN BEE !! azcık guven verın.. borsda kaç hısse tavanda 3 mılyon varken eksıye gelır.. sonra ceza gelınce, geldı dıyorsunuz. bu tam cezalık bır harekett
spk derhal, ıvedılıl ıle ıncelmeye almalı, ben 2 maıl attım bıle e devletten. bu yapılan terbıyesızlık..
elı kalem tutan herkes e devletten spk ya yazsın. tavanda bekleyen 3 mılyondan kım sattı, yıne oncekı ceza gıbı , erken haber alındıda satıldımı, yıne 2 yıl sonra mı ceza vereceksınız dıye spk ya soralım. tavandayken 3 mılyon satışı ıptal etsın spk . herkez yazsın..
Yer İmleri