.................
.................
Yine deli deli hareketler yapmaya başladı
İptal olursa parayı da mı alır? Güzelmiş o zaman hem parayı alacak hem mal depoda kalacakYani diyorsun ki şirketin söylediğinin aksine satışlarında ihracatında bir düşme yok üretiminde de bir azalma yok, yatırımcı ilişkileri siparişlerin sene başında alındığını söylemişti önümüzdeki yılın ilk yarısı için siparişlerin azalacağını tahmin ediyorlarsa ki edindiğim izlenim bu yöndeydi konuşmada, üretim azaltmasından doğal bir şey olamaz
önce ne yazıyor oku
stok kendi kafasına göre yapmıyor elindeki stoğa göre iptal olmaz olursa parasını alır ,geleceği ben nerden bileyim müneccimmiyim,
ama sabah akşam işçi çıkartoyor diyen sizsiniz
iptal edilen üretimim ile ilgili parayı alır her ticaret böyledir
kafana göre sipariş geçtin üretildi sonra ben almayacam canım sen o stoğu satarsınya bu nasıl mantık aklın alıyormu ? bu şirket yönetenleri bukadar salak sanmayın
Esenlikler, 2022 yılı için net kâr tahmini hesaplayan var mı acaba ?
İşçi çıkarttığını ben iddia etmedim Twitterda paylaşılınca çok takipçili hesaplardan ben de Pelin hanıma mail attım başka sorularım da vardı, kendisi de numaranızı paylaşırsanız detaylı konuşma imkanı bulabiliriz dedi, ve yaklaşık yarım saat bu konu dahil sorularıma yanıt verdi ben de bunla alakalı bir bilgisel paylaştım twitlerle, burada da paylaşıldı sorular ve cevaplar
Resler üretmiyor yine,kojen de çok düşük baklacı dışında santrallerin tadı yok.Bornovadaki arsadan güzel bir değerleme gelmezse bizim yıl sonu bilançosu pek parlak gözükmüyor.
Yer İmleri