Sayfa 39/302 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 2413 madde; 305 - 312 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Sn. Filozof 3.uzatma alınabilir mi ?
    Ben 2.uzatma son ; sonrasinda ya kayitli sermaye tavani yukseltilir ya da kayitlidan çıkılır diye biliyorum. Yanlis biliyor da olabilirim. Bence egeen de biz de yukselticez , egeen 2023 de patlatacak ama bizi bilmiyorum. Yukseltme haberleri de bugun duser gibi sanki

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by kincecik Yazıyı Oku
    sn mercek2 bu tay birinciliği sevmiyor herhalde hep en arkadan geliyor,
    ne edersin verdi ateşi egeene kendisi de sinsice arkalardan nazar etmesinler diye yavaş hareket ediyor hızlı giden atın boku seyrek düşermiş der atalarımız bir bildikleri vardır mutlaka
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,441
    https://www.aksam.com.tr/guncel/bask.../haber-1329223

Alman basını: Türkiye dünyanın üretim merkezi oluyor
    Alman basını, Türkiye’nin dünyanın önde gelen üretim merkezlerinden biri olmaya hazırlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabalarının yatırımcıyı Türkiye’ye çektiği belirtildi. Alman…

22 Aralık 2022Alman basını: Türkiye dünyanın üretim merkezi oluyor

Alman basını, Türkiye’nin dünyanın önde gelen üretim merkezlerinden biri olmaya hazırlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabalarının yatırımcıyı Türkiye’ye çektiği belirtildi.
    Alman Die Welt gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye Kovid-19 salgını nedeniyle Çin’de yaşanan üretim ve tedarik sıkıntılarına yönelik alternatif bir merkez haline gelebilir. Kovid-19 salgını nedeniyle Çin’de yaşanan sıkıntıların ardından birçok şirket üretimlerini Avrupa’ya taşımak istiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çabaları, yatırımcıları Türkiye’ye çekiyor. Haberde, yatırımcının rotayı Türkiye’ye çevireceği ve ülkenin bir üretim üssü olabileceği belirtildi.

Haberde DP World Yarımca CEO’su Kris Adams’ın, konumu nedeniyle Marmara Denizi’ndeki konteyner terminalinde büyük fırsatlar gördüğünü belirterek, “Türkiye’deki yatırım fırsatlarına iyi niyetle bakıyoruz. Ülke muazzam bir büyüme potansiyeline sahip” ifadelerine yer verildi. Haberde ayrıca, lojistik sektörünün birçok temsilcisinin Adams ile aynı görüşte olduğu aktarıldı. Die Welt makalesinde, pandemi döneminde uzun tedarik zincirlerinin kırılgan olduğunun kanıtlandığı için şirketlerin giderek üretim süreçlerini yakın bölgelere çektiği belirtildi.

Habere göre, yapıştırıcı malzemeler üreten Alman firması Tesa, gelecekte Türkiye üzerinden Yakın ve Ortadoğu’daki faaliyetlerini genişletmeyi planlıyor. Şirketin bir sözcüsü, “Metropol önemli bir lojistik merkezi olduğundan ve Avrupa, Asya ve Afrika için coğrafi bir kavşağı temsil ettiğinden, İstanbul satış ekiplerimiz için genel merkez olacak” dedi.

Mobilya mağazası Ikea da koltuk, kitaplık, gardırop ve mutfak dolabı gibi ürünlerin Türkiye’de üretilmesini istiyor. Bunun hangi kapsamda olacağı ise şimdiye kadar açıklanmadı. Daha fazla üretilen yerde, daha fazla taşıma gerekir. Lojistik sektörü de genişlemeye hazırlanıyor. Alman nakliye şirketi CEO’su Tobias Bartz, “Handelsblatt”a verdiği demeçte, “Şu anda Türk lojistik hizmetlerimizin genişletilmesi için büyük yatırımlar yapıyoruz. 2024’e kadar faaliyetlerimizi ikiye katlamayı planlıyoruz” dedi.
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,441

Bu kadar sığlık haber var diye bence
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,441
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    Sn. Filozof 3.uzatma alınabilir mi ?
    Ben 2.uzatma son ; sonrasinda ya kayitli sermaye tavani yukseltilir ya da kayitlidan çıkılır diye biliyorum. Yanlis biliyor da olabilirim. Bence egeen de biz de yukselticez , egeen 2023 de patlatacak ama bizi bilmiyorum. Yukseltme haberleri de bugun duser gibi sanki

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben uzatacağını sanmıyorum marshallda dalavere oldu ama bfrende olmaz kanımca

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    ben uzatacağını sanmıyorum marshallda dalavere oldu ama bfrende olmaz kanımca
    marşal evet daha önce de dalevere yapmış ve bdelsizi patlatmıştı huyu bu huylu huyundan vazgeçmez ama bfrenin ben de sn filozof gibi bu tezgahlara girecegini zannetmem hayırlısı diyelim ve dört gözle bekleşelim bakalım ne süpriz çıkacak kuluçka makinasından horoz mu tavuk mu yumurta mı yumurtayı tavuk yumurtlar ve kuluçkaya yatırır diye bekleşiriz.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,441

8. Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 39/302 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •