Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Seçim sonrası hükümet değişirse, muhalefet bilimsel politikalara döneceğini söyledi. Dolayısı ile bilimsel politikanın gereği ne ise o oranda faizler ile karşılaşmak mümkün olur.

Mevcut hükümet devam ederse şu anki politikalara devam edeceklerdir.
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    İktidarda değişse temel yaklaşım değişmez. Bizde işler bilimsel yürümez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu kadar emin konuşmak :-) Geleceği bilmek:-)

Muhalefet partileri iktidar olursa seni "hazine bakanı" yapacak ya da "MB Başkanı" olarak atayacak galiba :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    bende migrostan ölçüyorum
    geçen sene aralık sonu - bugüne

Meyve tarafında %100 artış var
    mut ithal 25,95den 45,95
    limon 4,95 den 9,9
    elma 5,99'dan 16,9

Sebze'de geneli %120

Sebze en çok artan
    soğan 1,8'den 13,5
    Domates 4,75'den 18,75
    Soğan Taze demet 3,95'den 14,5
    Biber Kırmızı 12,5'dan 42,9

Sebze en az artan
    Patlıcan 16,5'dan 17,5
    Patates 5,95'den 7,9
    Atom 6,75'den 9,75
    Hıyar badem 16,9'dan 26,9
    2021 Ocak ayında bilgisayarıma 160 TL ye aldığım mouse (fare) dün Teknosa da 470 TL idi. Henüz bir yıl dolmamış!

Artık % falan hesaplamıyorum...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Kedi yemi migrista cok artmis 35 tl olmus 400 gr.nedense 20 tl ye aliyoduk daha yeni.acayip artmis .

4. Zorunlu Trafik Sigortasının süresi geldi. Teklif istedim sigortacıdan.

Gelen cevap müthiş :-) %270 zam gelmiş. Yani geçen sene 100 TL ödeyen bu yıl 270 TL ödeyecek:-)

Hasarsızlık kademesi : 7

Özel sağlık sigortaları uçmuş dedi sigortacı :-)

5. Geçen ay burada ismi boz.... olan yerel bir marketten aldığım kışlık soğan çuvalının orta kısmından elime kocaman bir taş geldi. Baktım deştikçe orta alandan taşlar çıkıyor, çuvalı balkona döktüm çuvalın altına kadar orta kısma taş doldurulmuş, market müdürüyle görüştüğümde kendilerinin de kandırıldığına yakın imalarda bulundular. 3 ay kadar önce de online siparişle adı çel..... olan yerel marketten getirttiğim tartmalı antep fıstığı, yer fıstığı ve bademde ağırlık/fiyat etiketi doğru basılmış olmasına rağmen şüphelendiğim için tartmıştım, yaklaşık %20- %25 civarı düşük gram çıkmıştı, online siparişle ilgilenen şube yetkilisi arayıp aaaa tartıda sıkıntı varmış kontrol ettirelime getirmişti lafı. Konya güzelleşiyor .Hem gıda stoğum yerinde olduğu için hem de bağışıklıkla ilgili sıkıntım olduğu için kışın pek bi alışveriş düşünmüyorum. Zaten yazdan domates soslarından, mantar kurutmaya kadar hazırlandım.

6.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Geçen ay burada ismi boz.... olan yerel bir marketten aldığım kışlık soğan çuvalının orta kısmından elime kocaman bir taş geldi. Baktım deştikçe orta alandan taşlar çıkıyor, çuvalı balkona döktüm çuvalın altına kadar orta kısma taş doldurulmuş, market müdürüyle görüştüğümde kendilerinin de kandırıldığına yakın imalarda bulundular. 3 ay kadar önce de online siparişle adı çel..... olan yerel marketten getirttiğim tartmalı antep fıstığı, yer fıstığı ve bademde ağırlık/fiyat etiketi doğru basılmış olmasına rağmen şüphelendiğim için tartmıştım, yaklaşık %20- %25 civarı düşük gram çıkmıştı, online siparişle ilgilenen şube yetkilisi arayıp aaaa tartıda sıkıntı varmış kontrol ettirelime getirmişti lafı. Konya güzelleşiyor .Hem gıda stoğum yerinde olduğu için hem de bağışıklıkla ilgili sıkıntım olduğu için kışın pek bi alışveriş düşünmüyorum. Zaten yazdan domates soslarından, mantar kurutmaya kadar hazırlandım.
    Çel..... olanı anladım hocam ama boz.....olan hangisi?

7. bozkır ilçesi ile alakalı isme sahip olan

8.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    bozkır ilçesi ile alakalı isme sahip olan
    Bozkırda mısınız? Ben merkezden bahsediyorsunuz sanmıştım.

Sayfa 483/1001 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •