Umut tacirleri ne oldu hisse satışı nasıl etkiledi gördünüz mü yok metro holdingmis yok metro yatirimmis hepsi galip in değil mi hacı neyin kafasını yaşıyorsunuz adam hisse satmış sen bana ne diyorsun
yasyas1907 kaşınma istersen. Milletin para kaybetmesi seni niye geriyor anlamıyorum. Ukalalığın anlamı yok. Elbette bu haberi kullanmak isteyecektir spek veya Galip. Sende hisse yoksa ne işin var burada. Millet alırken de satarken de sana mı danışacak. Veya burada hisseye gaz veren bir kaç kişi dışında al tavsiyesi veren var mı? Ayıp yaptığın.
Kardesim benim kizdigim nokta şu adam 584 bin lot satmis diyo ki metro yatırım satmış holding değil diyor... Acaba 2 side kimin bi sor... bide düşüş olacağı yüzde 100 bugün ama amatorplayer nickli arkadasin dediği gibi tavan yapacakmis gibi yorum yapılıyor. ..dün sen bunu kullanacaklar dedin doğru yorum yaptın sana bisey dedim mi demedim sadece milleti yaniltmasinlar neyse kolay gelsin
Fatih hocam, Yas yas in yaptigi ayip degil.Adam realist bir sekilde olani yaziyor.Asil diger arkadaslarin yaptigi tam olarak Üçkağıtçılık.Aynen boyle.Hem sende yok sukadar sattim sukadar tuttum.Bizene arkadas.Ne yapiyorsan yap.Ama yok Yarin burada kalan adam zengin olacak diyen adami da savunma
anlamsız manasız bir baskı var bu baskının sonu hayra alamet inşaallah umutlar kırılmışa benziyor fakat mal satma böyle mi olurmuşdünkü satılanın yarıdan fazlası eminim cep to cep tir
800 satıcı 70 alıcı ulan bu kadarmı sırıttırır insan
Yer İmleri