Originally Posted by
kaynakç
Eski dost TRENDHOUND nasılsın. Dedim ki eskilerden TH var acaba hala hayatta mı

yaşıyorsun. (MALUM VİRÜS OLAYLARI) gerçi sen sağlığına dikkat eden birisin ama yaş itibari ile açıkçası biraz şüphelendim. Hangi hisselere bakıyorsun diye baktım yine hatalı işlem yapmışsın

sen satmışsın hisse yine gitmiş.

Kaynakça kardeşim selamlar. Şeytanıma şükürler olsun sağlığım yerinde, bomba gibiyim. Bildiğin gibi Hz. Muhammed'in şeytanı Müslüman idi, benim şeytanım ise müşrik. Kafir olduğum için de beni mükemmel şekilde koruyor ve o yüzden şeytanıma şükrediyorum!!!
Hatalı işlem yaptığımı söylüyorsun ama mevcut konjonktürün çok farklı olduğundan bihaber gördüm seni. Zaman "Al ve Tut" zamanı değildir, "mütemadiyen treyd etmek, yani sürekli al-sat yapmak" zamanıdır. 35 yılık borsacıyım, böyle bir borsa ortamına ilk defa şahit oluyorum. Banka hisselerinde ortalama günlük marj %4 olduğu için harika treyding fırsatları ortaya çıktı çünkü volatilite anormal yükselmiş durumda. Bu fırsatı değerlendirmemek aptallık olurdu. Günde bir kaç kez doldur-boşalt yaptığım günler çok oluyor bu aralar. BİST'TEKİ günlük hacmin 5 katına çıkıp 150 milyar TL ye dayanmış olmasında benim yaptığım türden işlemlerin katkısı çok büyük. Asla kredili işlem yapmıyorum, sadece günlük marjlara oynuyorum. Zaman zaman harika arbitraj firsatları da çıkmıyor değil. Yukarıda bahsi geçen İSCTR 10.98 satıştan sonra emin ol 80 kere işlem yapmışımdır İSCTR'de.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri