Originally Posted by
Amateur
Bu satýþlarýn sebebi acil nakit ihtiyacý veya hissenin yükselme ihtimalinden daha garantili ve yüksek kazanç vadeden baþka bir fýrsat çýkmýþ olmasý olabilir.
2020'de MG þahsýna ait hisseleri 7-10 TL aralýðýndan satmýþtý. O esnada tavan tavan gidiyordu ve satýþlarýn bitmesinden sonra birkaç gün içimde hisse 20 TL'yi aþmýþtý.
Hissenin fiyatýnýn düþeceðine dair bir bejlentiyle satýldýðýný sanmýyorum, ama her þey olabilir.
SM-M315F cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acil nakit ihtiyacý varsa, kasada zaten Dünya kadar para var
Prds arzindan gelen parada var.
A1 kapitali arzetsin acil bi yatýrým durumu varsa.
Hissenin yükselme ihtimalinden daha çok getirisi olan þey ne olabilir? Fabrikaya makine parkuru mu alýnacak?
Acil para ihtiyacý olduðunu düþünmüyorum. Albaraja hissesi satsýn oara lazýmsa.
Güler ve ýcg , tahsisli sermaye artýrýmý ile bizden 24,32 fiyatla aldýklarý hisseleri %30 kar ile borsada sattýlar. Gelen para ile belki A1 kapital hissesinin tahsisli sermaye artýþýna katýlýp, sonra da o payý yeniden birsada kar ile satmak olabilir olan. Þirketleri büyütmek için gerekli sermayeyi deðiþik metodlar ile saðlýyor patron.
Grup içi þirketler birbirine destek atýyor.
RTA bari þu Gebze üniversitesinin icad ettiði hammaddeyi üretmek için bi giriþimde bulunsun. 15 dakikalýk yol üzerinde bu üniversite. Ýmalat yapacak deðil üniversite, yatýrýmda yapamaz. Biri ile anlaþacaklar yani nihayetinde. Bizim ýcg gidip konuþsun . Kapsýnlar üretim hakkýný
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri