Dün satışı karşılayanlar ne düşündü de o kadar lotu kucağına aldı? Bir bildikleri mi var, yoksa zarar hanesine mi işlediler?
Yorumu ya da öngörüsü olan var mı?
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün satışı karşılayanlar ne düşündü de o kadar lotu kucağına aldı? Bir bildikleri mi var, yoksa zarar hanesine mi işlediler?
Yorumu ya da öngörüsü olan var mı?
Her tahtada aynı dalavere? Eşek gibi sureceksin tahtayı...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tvorlu İsmail den şarkı açın dinleyin
Haaa huuu höö hıııı hhhhh olan şarkı tamda gelen yorumlar ve geldigimiz durum ile alakalı.
Çin de vaka sayısı 250 milyon iken , bu satışı 17 liradan da yapabilirdi patron.
Neden 14 liralardan satti ki . ?
1 hafta daha bekletip , %20 daha kazabdirabilirdi İcg ve Güler 'e
Mantıklı gelmiyor bu satış bana
Fabrikayi açtıktan sonra sat. Yurtdışı kit bağlantısı haberi yollayıp sat. Enzim konusunda sona yaklastik haberi yollayıp sat. A1 kapitali arzederken sat.
200 tane yatırım uzmanı var emrinde, bizmi öğretecegiz para kazanmayı ?
Bizim bilmediğimiz bir durum var
Bu satış mantıklı gelmedi bana
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Karşılayan kendisi.. piyasaya sürdü yukarıda verecek...çok yukarıdan verecek. Hikâye belli. Sana bana mı verdi sanki? Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissenin yükselmesini istemiyor, ama neden?
Bu sorunun yanıtını bilen sanırım sadece MG...
Hadi , kalan 2.8 milyon adet hisseyide ver.
Günde toplam 2.5 milyon adet ortalama hacim yapan tahtada 5.4 milyon adet hisseyi 1 ayda dahi yediremezsin. Nasıl yedirdin 2 günde? Ortada alıcı çekecek haber dahi Yokken.
Ocak 2 de 15,00 üzeri rakamdan işlem göreceğimize inanıyorum
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
13.65 e taradim hemen satışları yerleştirdi ... El yaman bey mi yaman gorecegiz
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri