Sayfa 721/993 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    eyt uygulaması bu ülke ekonomisinin şu anda kaldırabileceği bir şey değil. sırf seçim uğruna bunun uygulamaya sokulması zaten bozulmuş bütçe dengesinin tamamen ayarının kaçmasına neden olacaktır.
    bir de üstüne büyük bir TL bolluğu yaratıyor olacağız. kredi dengesini de bozacağız.
    ülke tarihinin en büyük aymazlığıdır.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: (EYT) Emekli olmak için prim, sigortalılık süresi ve yaşı tamamlamak gerekiyor. Yaptığımız düzenleme sadece yaş nedeniyle emeklilik bekleyenleri sağlıyor

Erdoğan : Herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacak

2. Eyt ye göre sabah erkenden bakkaldan dolar almak lazım. Milleti erken emekli ederek ülkeyi kısa yoldan satmanın en güzel yolu.

3. 18+25 yıl = 43 yaşında insan yarın emekli olacak. Dünyanın en kötü kararı geldi yine bizim ülkemizde yaşandı.

Günümüzde bir çok insan bu yaşda evleniyor, hatt bu yaşta çocuk sahibi oluyor. Ama bizim devletimiz 43 yaşında insanları emekli edecek.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    18+25 yıl = 43 yaşında insan yarın emekli olacak. Dünyanın en kötü kararı geldi yine bizim ülkemizde yaşandı.

Günümüzde bir çok insan bu yaşda evleniyor, hatt bu yaşta çocuk sahibi oluyor. Ama bizim devletimiz 43 yaşında insanları emekli edecek.
    Benim beklentim 50 yaş ve kademeli emeklilik şeklindeydi..Neyse 43 yaşında millet emekli olsun...Sorun değil.Fakat yaşı bekleyip emekli olamayanlarda Mahkeme önünde sıraya girsinler...

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim beklentim 50 yaş ve kademeli emeklilik şeklindeydi..Neyse 43 yaşında millet emekli olsun...Sorun değil.Fakat yaşı bekleyip emekli olamayanlarda Mahkeme önünde sıraya girsinler...
    Ben ve eşim yaş sınırından dolayı beşer yıl geç emekli olabildik. Dava açma hakkımız varmı?

Sanmıyorum. Yasa eski yasayı iptal etmiyor. Yeni yasa çıkarıyor diye düşünüyorum.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    2.250.000 kişi diyor. bu kadar kişiye bir seferde emekli maaşı bağlamak demek sosyal güvenlik sisteminin pimini çektim demektir.
    zaten ayakta zor duruyordu.
    inceldiği yerden kopsun demektir.
    bütçenin içine etmek demektir.
    darphane'yi 7/24 çalıştırmak demektir !!!

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Ben ve eşim yaş sınırından dolayı beşer yıl geç emekli olabildik. Dava açma hakkımız varmı?

Sanmıyorum. Yasa eski yasayı iptal etmiyor. Yeni yasa çıkarıyor diye düşünüyorum.
    Walla Ben bu konuda dava açacak Avukatlar olduğunu düşünüyorum.Özellikle SGK konusunda uzmanlaşmış Avukatlara iyi iş çıkacak...Benim görüşüm bu şekilde....Şahsen bende sizin gibiyim...Toplu dava açarlarsa bende dahil olacağım.

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku

Eğer eski alacağınız maaşla şimdi alacağınız maaş arasında aleyhinize bi durum varsa bence dava açabilirsiniz.
    Ama bu yargı düzeninde kazanabilirmisiniz bilemem
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 721/993 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •