Sayfa 249/892 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Tahtacı bu saatten sonra lot kaptırır. Keyfi bilir.
    Yenilenebilir enerji hikayesi asıl 2023'te daha çok konuşulur diye düşünüyorum.
    Binalara,okul çatılarına ve şanlıurfa,Antep örnekleri gibi kenlerin atıl arazilerin kurulmuş devasa GES projeleri her şeyden önce cari açığı kapatmaya yarayacak.
    Aslında en güzel potansiyel gesan da, say say bitmez, bunu hepimiz biliyoruz ama ayı piyasası bitmedi gitti. Endekste makro kirilimlar olmadıkça enerji hisseleri 2023'ün de favori kağıtları olmaya devam edecektir diye düşünüyorum.

2. Geçenlerde aynısından bir tırda 2 tane görmüştüm Adıyaman Merkez'e giriyordu.

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Hareketleri gerçekten de çok can sıkıcı...derdi nedir anlayamadım...patron tv lere çıkarak bilanço beklentimizi de öldürdü...güzel bir kap ancak bu işi düzen koyar...ufak tefek kaplar artık kesmiyor...ben de ne yazık ki çok üzgünüm...hiç trade yapmadan hala bekliyorum...
    Dostum derdi belli, son çeyrek düşük bilanço beklentisi patron kendi ağzıyla söyledi, Bu sebeple 2021 son çeyreğin altında kar olacağı için yükselecek piyasa çarpanları.

Seneye depolama yönetmeliği sayesinde sahaya yansıyacak işlerin olmaması.2024 e sarkması.

Patronların hisse satıp buradan gelen parayla girişim elektriğin altındaki şirkete bağlı şirketler kurmalari ve bu parayla bu şirketlerin içinde şahıslarına ait yüksek ortaklık almaları.

Sektörün arkasındaki rüzgarın sönümlenmesi.

Bütün bunlar teknik olarak desteğe kadar getirdi şirketi. Bugün güçlü durdu. Yarın yukarı doğru tepki vereceğini düşünüyorum.

Ancak yüksek çapta ihale tutamadığı müddetçe bir müddet testere ve çarpanların sakinleşmesi gerektiğini düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Dostum derdi belli, son çeyrek düşük bilanço beklentisi patron kendi ağzıyla söyledi, Bu sebeple 2021 son çeyreğin altında kar olacağı için yükselecek piyasa çarpanları.

Seneye depolama yönetmeliği sayesinde sahaya yansıyacak işlerin olmaması.2024 e sarkması.

Patronların hisse satıp buradan gelen parayla girişim elektriğin altındaki şirkete bağlı şirketler kurmalari ve bu parayla bu şirketlerin içinde şahıslarına ait yüksek ortaklık almaları.

Sektörün arkasındaki rüzgarın sönümlenmesi.

Bütün bunlar teknik olarak desteğe kadar getirdi şirketi. Bugün güçlü durdu. Yarın yukarı doğru tepki vereceğini düşünüyorum.

Ancak yüksek çapta ihale tutamadığı müddetçe bir müddet testere ve çarpanların sakinleşmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Görmek istemediğim,"yok,aslında öyle değildir" dediğim, sektörün devasa potansiyeliyle büyülendiğim için gözardı ettiğim...

Ama aslında şirkete bir türlü uzun vadeli yatırımcı kafasıyla adapte olamayışımın altında yatan tüm gerekçeler bunlardır,vesselam.

Şirket"Yok aslında böyle değil;bak bir de bunlar var; meseleyin eksik kavramışsın." anlamına gelebilecek adımları atmadıkça (bunun için ne yapılabilir ki diye sormayalım şimdilik)

ben "işte budur,al,at kenara. İnmiş,yükselmiş hiç bakma" moduna giremiyorum. Ama asla da hisseden kopamıyorum.

Yanlış anlamayın ama galiba ben "piyasa ortalaması"nı temsil ediyor olabilirim. Sadece küçük ama sağlam bir hamle beni (piyasa ortalamasını) hisseye yapıştırır.

Haa.. Biz bu filmi gördük,önce de oldu ama sonrası malum diyen arkadaşlar,size kesinlikle lafım yok. Siz piyasa ortalamasını değil "gerçek yatırımcı"ları temsil ediyor olmalısınız. Dolayısıyla piyasa ortalamasını da pek dikkate almıyor olmalısınız. İnşallah sizin yolunuz galip gelir ki bu sayede hepimiz kazanırız.👍

5. Hisse satıp bilançosunda kâr yazmak isteyen fon ve benzeri kurumlar için bugun 2022 yılı bitmiştir. Bugün bu seviyede kapatmak bile çok iyi .kendi adıma 230 ve hatta daha alti olur diye düşünmüştüm. Çünkü adamlar ne haber gelirse gelsin SATACAKTI. Yarın iyi olur gibi bir şey demiyorum ama yarin 2023 hedefleri için ilk gün diyorum. Bir diğer konu sepetinde hisse tutmaya devam eden kurumlar ise bu senetlerin bilanço aktifinde iyi gorunmesi yüksek değerli görünmesi için yiilin son iki iş günü hisse değerlerini yükseltmek isteyebilirler. Yani aralik ayinin 28 günü satanlar güçlüdür. Son iki günü ise alanlar. Bunlar hisse bazli degil genel yaklaşımlardir. Gesan özelinide oldukça etkilemiştir. Bunca kap in etkisiz kalmasina bu durum etki etmiştir. BU ARADA YILLARDIR GÖRDÜĞÜM BİLDİĞİM AMA BIR TÜRLÜ UYGULAYAMADIGIM BU DURUM ICIN KENDIME NOT BIRAKIYORUM. EGER ÖNÜMÜZDEKİ YIL 30 KASIM GÜNÜ ELİMDE HISSE VARSA EN GEÇ 1 ARALIK GÜNÜ TÜM PORTFÖYÜ BOSALTIP NAKİTE GECIYORUM. YIL SONU TEKRAR ALIYORUM. UNUTMAM İNŞALLAH 🤣YADA GESAN GIBI AŞIK OLUP ELIM SATMAYA GITMEZSE VAH VAH HALIME

6. Dün sasa ve kontr çıktı biz eksi... Bugün yeotk ve smrtg çıkacak. Ama biz de öyle ya da böyle bence yüzde 5 üstünü deneyecegiz İns

7. sektör umuyorum ki artık toparlanır..bir iki hisse daha tavan yaparsa sektöre cesaret gelir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Günaydın herkes çokoprens almaya mi gitti
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 249/892 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •