Sayfa 261/892 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Sevgili Gesani ailesi, enseyi karartmaya lüzum yoktur. Patron bizi dusunmez, tahtacı da bizi düşünmez orası kesin. Bizler onların yapabilecekleri tüm oyunları önceden tahmin edip ona göre pozisyon almakla ancak kazanabiliriz. Bizler de sizin gibi alfasta kara kara düşünüyoruz 😄 Enerji şirketleriyle ilgili genel bir sorun var ama içlerinde en köylü kurnazi yine gesan malesef 😄
    Enerjilerde hikaye bitmedi sabırlı olmak en doğrusu. Sinir stres yapan arkadaşlar Ekranı kapatmalari daha doğru olur.
    Tahminimce sinirleri daha da zorlayacaklar malesef ama unutmayın ne kadar gerilse ok, o kadar uzağa gider.
    Syg.

2.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Tedavim bitti iyileştim evime döndüm. darısı keko dostuma inşallah ailesi tez şifa bulur. insan hastalanınca paranın kıymetini ve kıymetsizliğini daha iyi anlıyor.
    bunca yıldır borsadan aldığım ders sabredenin kazandığıdır. borsa sabırsızların sabırlılara para devrettiği yerdir. zamanla öyle ters çalımlar yedikki kokusunu çok uzaktan anlıyor ve gülüyorum. gesanda, smartingde de aynı oyunlar dönüyor. korkmayın sadece sabırlı olun bu günler de geçer.
    borsada birileri kazanıyorsa elbette birileride kaybedecektir kötüde olsa bu gerçekleri kabullenmek zorundayız.
    hisse net te kimse kimseyi kandırmaz sadece bazan spekler araya adam sokup kafa bulandırırlar bunu ayırt etmek yeter bizim topik bu konuda temiz diye tahmin ediyorum. son sözüm paranızın tamamını tek bir hisseye yatırmayın ben hiç beceremedim ancak mutlaka %5 yada %10 nakit bulundurun
    şimdiden 2023 hepimize sağlık, neşe, şans ve barış getirsin mutlu yıllar
    ssss
    Syncelik çok geçmiş olsun. Her şeyin başı sağlık.

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    .......tahtacını ve patronun nıyetı kotuyse şirket nekadar iyı olursa olsun bır anlam ıfade etmez..paranın olduğu yerde hıçkımseye guvenmeyeceksın ..elınde olanlara bol kazançlar..
    Sevgili kwon; hiç bir tahtacı küçük yatırımcı kazansın diye iş yapmaz. Tam tersine nasıl yaparım da bu tahtadan çok kar ederim diyerek planlama yapar.
    Bir ihale olduğunda nerelerden kaçak olup haber çıkabilir?
    Sordum, soruşturdum 3-4 sistem ortaya çıktı.
    Ama buraya yazmak istemiyorum hukuki sorun yaratabilir diye.
    Bunun birçok yolu var.
    Haber alan bu yollardan hangisini kullanıyor bilemeyeceğim içinde kimseyi suçlayamıyorum doğal olarak.
    Tahtacı küçük yatırımcının sinirleriyle oynamayı çok iyi biliyor bence.
    Bunu da açık açık KAP haberleri geldiğinde gösteriyor.
    İsteyen bereket versin diye karını alıp gidecek. (sağlık içinde harcasınlar)
    Kimi umut içinde beklemeye devam edecek, belki kazanacak, belki kaybedecek.
    Ama anladığım kadarıyla bu sinir bozucu bir süreç olacak.
    Ki forumun halinden sinirlerin gerildiği anlaşılıyor.
    Ben kendi ruhuma sabırlı ol telkini ile beklemeye devam edeceğim.
    Sonu hayırlı olur inşallah.
    Her koyun kendi bacağından asılır.
    Bu yazdıklarım al-sat önerisi, yatırım önerisi değildir.

Herkese mutlu, sağlıklı, bol kazançlı, senetlerinin tavan-tavan olduğu bir 2023 diliyorum.

teknik olarak ortalamaların altında direk sat veriyor haftalık deseniz yerlerde..

günlerdir sadece yeni girecek insanların bir kaç kez düşünmesini istedik.. bizde yine aşık olma hastalığına kapıldık

dejavu yaşamaya başladım.. odaş ta da aynısını yaşamıştım ama o zaman odaş zarar eden bir firma idi tek olumlu tarafı şuan bilanço onu da fiyatlamış gibi bir izlenim var açıkçası..

piyasa yapıcılar izin vermiyor çok çıkan hisselerin genelinde aynı problem var.. son bir atak bekledim açıkçası ama olmadı..

nisan hedefimize kasımda ulaştık dengemiz bozuldu açıkçası..

ortalamalar altında devam etmesi can sıkıyor..

takasına baktığımda yatırım fonları ve emeklilik fonlarının aralık ayında satışları mevcut 2 fonun lot çıkışı 700bin lot şuan.. t2 hariç rakam...

şimdi burada tahtacı bey bu fonların satışını yukarıda karşılamak istemedi diye olabilir mi?

fonlarla ilgili sene sonu hareketlerini bilen arkadaş var mı aramızda?
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

yani teknik olarak hissenin elle tutulur yönü yok..

ben de olumlu bir şeyler arayan taraftayım beni de az çok bilirsiniz takas takip ederim.

sonuç itibari ile bir takas analizi diye bir şey var?

bu konuda takaslarla ilgilenen arkadaş varsa göz gezdirebilir mi?

ha birde kuşlu sitede orda burada bir gesan pazarlaması mevcut gibi o biraz can sıkıcı ama aralık pastasına baktıgımda öyle aleni bir ky ye mal basma gibi bir durum yok..

inanın odasta aynı şeyleri yaşadım ve zor kurtuldum kötü bir tecrube idi ama aynı kefeye koymak istemiyorum.

takaslar önemli elimizde tek done takas..

şuan yatırım fonu ve emeklilik fonlarının elinde 300bin lot kadar bir şey kalmış..

az önce dediğim varsayıma göre konuşursak bakalım fon satışlarından ötürü ise düşüş için dipler diyebiliriz artık..

bir umut arıyoruz

kalan 300bin lot bir şey değil onu da bitirirlerse bakalım başka olumlu bir durum ararız.

burada çok fazla birbirimize laf atmamıza gerek yok zaten herşeyi bilsek hepimiz zengin oluruz. farklı bakış açılarından konuşup yine bir hatamız var ise onu bulup içinden çıkmaya çalışacağız.

şunu görüşüyoruz piyasa yapıcı ne derse o

ki hissenin buralara gelmesinin sebebi halka arz enerji bilanço vs vs.. bu beklentiler bitecek gesan için yanına bir şey koyması gerekiyor...

yakın bir zaman da rakibi gelecek vs.. bunları konuşalım..

her zamanki gibi aşık olmaya gerek yok ki ben aşık olma olayına dogru gittim sanırım ))

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    şuan yatırım fonu ve emeklilik fonlarının elinde 300bin lot kadar bir şey kalmış..

az önce dediğim varsayıma göre konuşursak bakalım fon satışlarından ötürü ise düşüş için dipler diyebiliriz artık..

bir umut arıyoruz

kalan 300bin lot bir şey değil onu da bitirirlerse bakalım başka olumlu bir durum ararız.
    Yeter ki bu aşk platonik olmasın, Gesan'da karşılık versin Mehmet.

O zaman tadından yenmez....

Sayfa 261/892 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •