Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Herkes şu kadar kişi emekli olacak diyorda..
    Yerlerine kimse alınmayacak mı..?
    Bir taşla iki kuş, iki milyon kişi emekli olursa yerlerine yeni çalışan alınır işsizlik de ciddi düşer.
    Devlet iki milyon kişiyi işe almış gibi olur.
    Elbette bu kadar istihdam açılmaz emeklilerin bir bölümü çalışmaya devam eder ama nereden baksan yuzbinlerce yeni istihdam demek.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bir taşla iki kuş, iki milyon kişi emekli olursa yerlerine yeni çalışan alınır işsizlik de ciddi düşer.
    Elbette bu kadar istihdam açılmaz emeklilerin bir bölümü çalışmaya devam eder ama nereden baksan yuzbinlerce yeni istihdam demek.
    Bunlar gerçek veri değil....Evet milyonlarca EYT li var ama yanlış hatırlamıyorsam Özgür Endursun bunların 600K emekli olmayı bekliyordu demişti. Çalışanlardan Memur kesim kovsan gitmez 65 yaşa kadar çalışıyorlar..Dışarıda iş kurmuş emekli olmayı bekleyen memurlarda var ama bunların sayısı çok değil. Özel sektörde işi maaşı iyi olanlar neden emekli olsun ki(şirket göndermediği sürece)...Hatta memuriyeti olan sonra da Özel sektörde çalışan arkadaşım, yaştan emekliliğe sevk edilince , torpille tekrar memuriyete dönmüş emekliliğini dondurmuştu.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    geçen yılın aralığını çıkarıp bu ayın enflasyonunu koysan
    29 11 daha 40 yapar.
    Nereden geldiyse aklıma.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    öyle bişey yok çalışma garantisi almayan hiç bir özel sektör çalışanı emekli olmaz
    evde işsiz oturup yaşı bekleyenler ve bazı çalışan bayanlar dışında kimse emekli olmaz
    Son düzenleme : ayhan53; 30-12-2022 saat: 20:25.
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    hardcore action olacak nerden çıkacak bu kadar vaatlerin faturası
    Hepimizi dizecekler siraya..
    Ben tuketimi kistim iyice.
    Artik yurtdisinda tatil yaparim, yurtdisinda icerim ickimi, orada kiralarim burada vergi yuzunden yanindan bile gecemeyecegim araclari.
    En son 3 tane son model cep telefonu getirttim, kayit hakki icin de gunu birlik Belgrad'a uctum..
    Yedim ictim gezdim hepsi ciktiktan sonra 30.000 TL de cebimde kaldi, anlayin artik vergi yukunu.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Piyasada gördüğüm

Mevcut iktidara oy vermemiş kişiler

Bizi emekli etti, eyt’yi yaptı

Ona oy vereceğiz diyenler var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gecen gun semtteki emlakci mail gondermis.
    Evini sat Miami'den sunlardan birisini al burada alacagin kirann 2-3 kati tum vergiler ciktiktan sonra su kadar kira hesabina yatsin diyordu.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Piyasada gördüğüm

Mevcut iktidara oy vermemiş kişiler

Bizi emekli etti, eyt’yi yaptı

Ona oy vereceğiz diyenler var.
    bende bu popülizme arka çıktığı için muhalefet e büyük tepki görüyorum yıllardır asgari ücret artsın eyt çıksın işçinin emekçinin yanındayız de ama oy oranın artmasın buna rağmen aynı politikaya devam ediyor Twitter da eyt çıksın diyen muhalifler şimdi bu paranın kaynağı nerden bulunacak diye siyaset yapmaya başlamış 1999 sonrası için haksızlık oluyor demeye başlamışlar gülermisin ağlarmısın

Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •